Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
LT S2000 Meet 2009
Schummy
Sveiki kolegos!

Kada darom susitikima?
susiderinkim dienas kada vis galetume.

Klausimas:
Vaziuosim vazinetis i Kacergine ar i Kazlu rudos "mini ziedo trasa" ?
nuo to labai priklausys meet'o data.

Jaigu i Kacergine tai reik jau rezervuotis laika jaigu dar rasime laisvu vietu. O jaigu i Kazlu rudos trasa tai paskambinu dedei ir paprasau kad mus ileistu.
Kazlu rudos pliusai minusai:

minusai: Privaziavimas zvirkeliu, trasa su betono pavirsium.
pliusai: Visa diena musu, niekas netrugdytu, vazinetume kiek norime. Trasa saugesne nei Kacergineje. Yra galimybe ant laiko matavimo yrangos. Didziausias pliusas kad tuo pciu zvirkeliu pavaziavus apie 5km yra nuomuojamos padorios pirtys su nakvynem. Linkas i ta sodyba.
http://pasmuka.my.../
Redagavo Schummy 2009.04.14 09:21
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Schummy
Paskambinau Aldonai del Nemuno ziedo tai sake, kad pirmas laisvas sestadienis yra 08-08 Smile
o su penktadieniais sake paprasciau, BET as visaip kaip manau, kad kolegoms is vilniaus is klaipedos ar net is Talino butu netinkamas laikas penktadienio vakaras.
Kacergineje jaigu visai dienai issinuomot 2500 Lt +pvm. Arba 1h vienam vairuotojui 80lt.

Kalbejau su dede, tai sake paziures kurie sestadieniai laisvi, pranesh. o del kainos tai sake tikrai tiek nekainuos kiek kavergoj.

woogie
Man ne labai i mita pavasari iseitu atvaziuot. Ne bent vasara liepos antroje puseje.

Garis
Dabar ruosiu masina dazymui, manau truksiu iki menesio... po to greiciausiai tinku bet kuris savaitgalis. Kacerga su tokia kaina manau yra per brangu, nebent uz ta pati dar duotu ir kita automobili palauzyt Smile Del tos kitos trasos - na zvyrkelis manau ne tokia cia ir problema, nu apdulkes masina, nieko tokio. Betonas - a kuom jis blogai?
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Hassan
Del laiko, tai netinka 24d, kitkas daugmaz tinka. Na reikia derinti kazkuria tikslia data.

Del vietos - penktadieniai zjbs, darom kaciargoj. renkames 17:30, pjaunam pora valandu iki 19:30, o tada neskubedami i kokia pirti (negi ju apie kauna nera? ). Nes kazlu rudoje as jau senai buves, bet ten privaziavimas tragiskas- ne tai kad zvyras, ten afigenai duobetas asfaltas (gal schumy maisai su rukla? ten privaziavimas zvyrkeliu). Pati trasa (as ten teisa buvau pries kokius du metus) - tai irgi, tikrai nekokios dangos, tie sujungimai tarp bloku nesuper lygus, jei svelniai pasakius.

Zodziu as uz kaciarga, vistiek mum visos dienos nereikia.
Tomas
---
'01 S2000

www.per4m.lt

www.per4m.lt
MTB
atsilo oras - pakilo noras, vaziuot zinomaSmile
meetas gerai, kacerga ar kazlu ruda dar geriau, pirtis po to dar geriau.
Del vietos pasivezinimui, perdaug nesureiksminu, labiau patyre lai kalba, nes as pirma kart su eske vaziuociau kazkur rimciau nei i gatve, tai tik bandymai bus.
Datos, negaleciau tada kai vyks drift etapai (pro lygos) 06.06, 07.04-05, 08.08-09. Penktadieniai man - labai ok.
Padaryt prabalsavima gal koki kam geriau 5ad ar 6ad, isrinkus, gaudyt laisva diena.
Redagavo MTB 2009.04.14 20:37

http://kitaip.tumblr.com/
medas
as noreciau kuo greiciau zinomaSmile
pilnai pritariu MTB, kai dar su jokia masina neteko vaziuoti normalioje trasoje, man dzin, ar kaciarga, ar dar kas..
o del sestadienio ar penkadienio, tai manyciau geriau penktadieni, normaliai trasoje issikrausim, paskiau in pirtele, o vat sestadieni neskubedami sau ramiai issipagirioje galim ir po kokia panemune foto sesija pasidaryti Wink
schummy, manau be balsavimo nieko cia nebusWink

Schummy
ar penktadieni ar sestadieni tai cia jum sprest. man iki kacergos 20km. JUM 130 arba 250km. Noreciau kad visiem butu ok.
Jaigu visi neveluotu ir susitiktume punktuoliai 5ta valanda kacergoj. tai kol susilabintume, kol susiregistruotume butu jau ir 6sios. kol pasivazinetume butu 8nios. kol nuvarytume i "stovykla" butu jau ir 9-10. Manau gali buti toks skubejimas, itampa ir nusivelavimas. Nebent 5dieni ant 3 veliausiai 4tos butume kacergoj. Bet tai manau nevisi galetu darbus palikti anksciau laiko.

Schummy
Taigi kalbejau su dede del kazlu rudos poligono.
Sake:
Kada norim tada galim vaziuot, iskyrus 2009.06.06-07d.
Galim pradet vazinetis nuo ankstyvo ryto iki velyvo vakaro. Mum pageidaujant gali surengt: mini ziedo, ralio, drago, slalomo, drifto, buliu kautyniu varzybas su laiko matavimo yranga. (i kaina tai ieina)
Kaina sake 1000lt. Kiek musu bus, ant tiek issidalintume.

TAIGIS:
Laukiu jusu nuomoniu.

Krakas
Sweiki, man ir tiktu bet kuris is sawaidgaliu, bet minimum po menesiuko, nes tik tada planuoju baigti twarkyti sawo s2000.

Man kazkaip lb neblogai skamba kazlu ruda, visu pirma kaina daug mazesne ir pasivazineti galimas bus daugiau Smile bet jai dauguma uz kaciarga nieko pries. Swarbu kokia gera pirtele susirasti Smile
Krakas

Schummy
Krakas parašė:
Man kazkaip lb neblogai skamba kazlu ruda, visu pirma kaina daug mazesne ir pasivazineti galimas bus daugiau Smile bet jai dauguma uz kaciarga nieko pries. Swarbu kokia gera pirtele susirasti Smile

Jaigu jamam kazlu ruda tai pirtele sita prie pat http://pasmuka.mylivepage.com/

Jaigu jamam kacerga tai reik dabar uzsisakyt 09.08men 23d. o del pirteles tada arba vaziuot pas ka nors is savu, arba vaziuot kur nors. kad ir i ta pacia kazlu ruda.

medas
jei balsuojam, tai mano balsas uz kazlu rudos poligona ir pirtele ''pasmuka''

Hassan
jei mum butinai reikia 6dienio, tai as irgi uz kazlu ruda, ne anksciau nei po dvieju savaiciu, nes nematau reikalo laukti rugpjucio Smile

Ir darom buliu kautyniu rungti su laiko matavimu (kaip schumis ir siule Grin )
Tomas
---
'01 S2000

www.per4m.lt

www.per4m.lt
Krakas
jo jo jo as ir sutinku uz pirtele pasmuka Smile

Tik nelabai sutinku kad mitas uz 2 saw butu nes nespesiu susirinkti sawo eskes Sad

as ir balsuociau uz kazlu ruda Smile VTEC
Krakas

Garis
As uz kazlu ruda, o del laiko tai irgi sakyciau koki birzelio arba liepos menesi. Man dar reikia ~menesio kad masina uzbaigt, labai jau letai viskas vyksta Sad

Kujeju©...

Hool
birz, liepa tinka... geguze ne, nebusiu lietuvoje

http://127.0.0.1
Schummy
as nebusiu lietuvoj nuo birzelio 25d iki liepos 16d.

Jamam LIEPOS 25-26d. ?

Garis
JAMAM

Kujeju©...

medas
na jei anksciau nesigauna, tai as uz!

nuno
gut - iki to laiko gal speciau darbus plaktuku prie masinos uzbaigti Smile
Honda DNA
red S2000 + red TypeR

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita