Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Perku/Parduodu
 Spausdinti temą
Parduota
Stakis
.
Redagavo Stakis 2017.05.25 18:46

Mantas
Mariau,

čia ta kaina jau po muito?

Tadzikis
Mantas parašė:

Mariau,

čia ta kaina jau po muito?

Rašo, kad taip Smile
nors pasitikrint reiktų Grin

Julius
Normali kaina.. aišku nelygu kiek ml pasirodys užžiebus greičio skydelį.
naudotos s2k dalys ap1 ap2 ht. +37067197849 kaunas

Montis
Visalaik galima viska atsukti Grin

Stakis
.
Redagavo Stakis 2017.05.25 18:47

Stakis
.

Garis
O lempų apiplovimo ir automatinio aukščio reguliavimo nereikia? Nes manęs per kiekviena TA klausia kur apiplovimas, nors kai gavau atitikties sertifikatą, kažkada senai, apiplovimo dar nereikėjo.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Stakis
ne, nereikia.

Karlos
Reikia xenon lempų apiplovimo!
Ir žibintų aukščio reguliavimas taip pat turi būti.
Kiekviena karta einant TA už jų nebuvimą kentėsite.

ps: jeigu šiandien jums pavyko "praslysti" be žibintų apiplovimo ir aukščio reguliavimo, tai dar nereiškia kad ir rytoj taip pat pavyks...
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

Stakis
Kad jau dvi s2000 ejo ir tech apziura ir ekspertize, abi praejo kuo puikiausiai. Vienas durnius tikrino iki tiek, kad net ziurejo ar susukus vaira tarpas tarp padangos ir kebulo pakankamas, prikibo, kad priesrukinisgale 1cm per zemai nei reikalavimai ir t.t. Dar nesu mates taip tikrinancio... O kita kai tikrino, tai stovejo direktorius tech. apziuru centro, priejo ir pasake tikrinanciam ekspertui... nepraleido is pirmo karto, nes ratlankis su padanga vos vos iziurimai (pagal juos) buvo issikises is uz kebulo ribu, teko sudeti OEM ratus ir varyti is naujo. Tai arba cia skirtingi standartai, arba Jus kazko nezinote Smile Kaip bebutu, garantuoju, kad Siauliuose atitinka ir nereikia nieko Smile Bent jau 2 ekspertams is 3 ten dirbanciu.

Karlos
Aš puikiai suprantu ką šneki ir kaip pas jus tai vyksta.
Bet mes ne Šiauliuose gyvenam.
Pabandyk atvažiavęs į Vilnių, Tuvlitos tech apžiūrų centre papasakoti savo istoriją apie dvi s2k.
Man net mano kaime kiekvieną kart einant TA paklausia kodėl purkštukai nepurškia? Ir kur žibintų aukščio reguliavimas?
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

Tadzikis
Na, mano kai seniai registruota, tai nieko jie neprašo.
Ėjau savo chodu, vilniuj prieš mėnesį, ar du.

Stakis
Man atrodo, kad automobiliams importuotiems is USA i EB yra netaikomi sie reikalavimai, todel pasiulyk kita karta pasiziureti dokumentus, kur yra aiskiai parasyta is kur automobilis... Smile Kitokio atsakymo nesugalvoju, bet kaip Tadzikis sako, taip ir dar n masinu savininku, Lietuvoje nesu girdejes, kad nepraleistu TA be apiplovimo, jei visa kita atitinka keliamus reikalavimus. O jei neturite ka veikti ar kur pinigu deti, tai galite susideti tuos purkstukus, varikliuka i bakeli, juk nekarve kainuoja Smile as sau nedeciau niekada, nebent nebebutu galimybes vazineti be ju ir tai butu griezta kontrole ar dar kokia nesamone.

Stakis
Tadzikis, as visiskai nesenai variau, ir pries 3 metus variau, nereikia tokio dalyko 100%. Tokio reikalavimo nera arba jis yra rekomenduojamo pobudzio Smile

WooD
Aš ekspertizę Vilniuje praėjau pas griežtą dėdę, kai atplaukė iš USA ir technikines praeinu dabar (tik ėjau ne Vilniuje), be jokių papildomų klausimų ar pan. ir tuo labiau be blatų -viskas kaip priklauso legal.

Nors įsivaizduoju, kad galima pataikyti ant tokio, kuriam užklius, kad nėra apiplovimo. Bet kažkaip eskės europietiškai/civilizuotai atrodo, nėra ksenonai kažkokios ypač ryškios/aštrios spalvos Smile

Stakis
.

Gazass
Automobiliui iš USA apiplovimas žibintų Lietuvoje nereikalingas.
Tai apibrėžta įstatymuose ir visada privalo praleisti nepriklausomai nuo miesto, tikrintojo.

Gera kaina eskės!
EVO X

Fotonas13
Karlos parašė:

Aš puikiai suprantu ką šneki ir kaip pas jus tai vyksta.
Bet mes ne Šiauliuose gyvenam.
Pabandyk atvažiavęs į Vilnių, Tuvlitos tech apžiūrų centre papasakoti savo istoriją apie dvi s2k.
Man net mano kaime kiekvieną kart einant TA paklausia kodėl purkštukai nepurškia? Ir kur žibintų aukščio reguliavimas?

Sertifikuojant varant TA pirma kart vln purkstuku-aukscio reguliavimo nereikia! Po to einant N aji karta visko gali but, bet su expertizes lapu turetu but ok!
VTEC

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita