Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
AP1 ABS (plastic) lip grupinis pirkimas. EDIT: UZtikau viena nuotrauka :)
woogie
Sukuriau atskira tema

Perkam front lip'u replikas, niekuo nesiskiriancias nuo originaliu, galit pamatyti jas sioje nuorodoje
Gausis mum apytiksliai po 280 Lt. Jei pervesit man i saskaita, galesim pirkt. Prisiregistrave:

1. woogie AP1 +
2. Garis AP1 pervedimas gautas
3. Grobas AP1 pervedimas gautas
4. medas AP1 +
5. sol AP1+

Veiksmas vyks po Naujuku, kai pastas bus maziau apkrautas

siek tiek info, is mano susirasymo su pardaveju

pardavejas is Ebay parase:

If you buy one from us on ebay: $29.99 + $100
Buy 3 directly from us via paypal: $29.99 x 3 + $234 = $323.97
You save: $66
Other sellers ship this folded in a small box, we don't fold.

If interested, please let us know your paypal email so we can send you an invoice directly, since we don't combine shipping on ebay. We also need a contact phone number from you, it's for shipping purpose so we can put that on the shipping label.

Thanks,

Cliff

pardavejas parašė:

Hi Andrej,

Sorry we don't have that AP2 CF front lip in polyurethane/abs plastic. I don't think anyone makes replica of it yet. If it's available we should have gotten it long time ago.
The AP1 style on AP2, you are right, not popular, it's just our last one, once sold, we won't sell it anymore.
Even if you want the AP2 in CF, I don't think we can ship you, at least we can't use USPS, but using fedex, and the rate is very very expensive, likely $400 on shipping only.

Thanks,

Cliff

Redagavo woogie 2009.04.20 07:36

Sol
primink kaip jis pas mane garaze vilniuj atsidurs?

Hool
o kada saskaitos duomenis duosi?
jei ka man y PM ir iki kada pervesti litus

p.s jei daug musu bus tai gal dar kokia nuolaidike gausim? Cool

http://127.0.0.1
Garis
Na manau kuo musu bus daugiau tuo pigiau kainuos.
Sol: tavo lipas Vilniuj atsidurs taip pat kaip Grobo ir medo, cia jau neproblema.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Sol
Tai gerai skaiciuojames kiek kainuoja 5 lipai ir perkam

"Veiksmas vyks po Naujuku, kai pastas bus maziau apkrautas" ce manau visiska nesamone, fedexu uztruks maziau nei savaite. Galu gale koks skirtumas apkrautas neapkrautas.

Be to pardavejui praneshkit kad viso siuntinio verte butu 10$ ir niekur nebutu deklaruojama persiuntimo kashtai, kitu atveju teks sumoket muita min 20% nuo visos sumos iskaitant siuntimo islaidas

woogie
Sol parašė:
"Veiksmas vyks po Naujuku, kai pastas bus maziau apkrautas" ce manau visiska nesamone, fedexu uztruks maziau nei savaite. Galu gale koks skirtumas apkrautas neapkrautas.

O del to, kad siuntiniu daug, kazkas visalaik kazkur prapuola, pasimeta, tikimybe per sventes didziausia. Ir skubejimas, manau reikalingas tik blusu gaudime. Gal dar kazkas pamatys posta ir nores lip'o per ta laikotarpi.

Su Fedexu ir UPS niekada neplanuokit siusti, nes tie turi savo ismuitinimo dukterines imones ir sandelius, kurios oj, kaip megsta skinti is klientu pinigelius. Dar ir siuntimo islaidos priskaiciuos prie ismuitinimo. Siustis tik per USPS, nes jis permeta siuntinius Lietuvos pastui, su kurio niekada neturejau panasiu problemu

Sol parašė:
Be to pardavejui praneshkit kad viso siuntinio verte butu 10$ ir niekur nebutu deklaruojama persiuntimo kashtai, kitu atveju teks sumoket muita min 20% nuo visos sumos iskaitant siuntimo islaidas

Su tuo nebus problemu

Sol
Nu ok ash tik ish patirties, nes yra teke su muitine bendraut absurdishkais dalykais.

woogie
Issiunciau PM su mano sask. numeriu. Laukiu 280 Lt iki pirmadienio. Antradieni uzsakau. Mokejimo nurodyme parasykit savo nika. Del gautu pavedimu redaguoju 1 posta.
Redagavo woogie 2009.01.13 15:05

Sol
nu ok
Redagavo Sol 2009.01.13 20:13

woogie
sulaukiau tik du pavedimus. Jei ne bus daugiau norinciu, tai uzsakau rytoj, tik 3 vnt. Pfft

Schummy
Na kaip jusu lipai ?
Maniskis jau nuo uzvakar namuose Smile
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Garis
Musu irgi jau namuose, tik kad pas woogie norvegijoj Smile
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

woogie
Jau pora savaiciu guli pas mane 3 lipai Norgej. Penktadieni ji gaus Garis, sekmadieni Grobas. Viskas gavosi be muitu. Shummy, is kurio pirkai? Kaip su muitais?

Schummy
Pirkau pas ta kur agent surado. http://cgi.ebay.c...ccessories
70$ aukcijonas, 150$ atvezimas i namus is usa. ir 150lt muitas. + dazymas,dazai kiek jau gausis...
Redagavo s2k_admin 2009.02.10 12:34

nuno
kaip kokIbe?
Honda DNA
red S2000 + red TypeR

woogie
Na pati medziaga tai super, kazkas per viduri tarp plastmases ir gumos, gerai lankstosi. Reikes pries dazyma praeiti kampus su skurke, liejimo likuciu yra. Del matmenu, zmones nesiskunde, bandysiu, kai busiu KLP.

woogie
img412.imageshack.us/img412/4056/img0313g.jpg

Visai neblogai!
Kaip pavyko uzdet? Mano dar tebeguli garaze, o masiniukas dar nemate gatves nuo gruodzio 23d Sad

Schummy
Nuu woogie apsileidai... Smile
as jau irgi uzsidejau, pats nusidaziau. Pyliau daug elastiko, gero plasmasiu grunto. Tikiuos kad laikys.
O del uzsidejimo tai reikejo daug karsto vandens ir 6riu ranku Smile BET uzsidejo! Grin

s2000.hostingas.in/images/news/lipas.jpg

P.S. Kai uzsidejau lipa tai is draugu ir pazystamu, kurie jau senai ir daznai mato eske, gavau pagirimu, kad kaskaip gerai atrodo eske. man asmeniskai tai radikaliai atsigavo mashina Smile
Redagavo Schummy 2009.04.20 08:29

Hool
nu kadangi tai ne OEM produktas tai daug ko tiketis nereikejo Smile
uzsidejo hrenowai (bamperio galuose kur "uzsismaukia" labai jau pjaustyti reikejo ir taikyti ) varztai apacioje neatitiko skyles.... (pas mane koki 8 CM) nu bet kaip ir minejau ne OEM lieka ne OEM Smile

p.s dazyti nedaziau nes ir tep juodas Smile

http://127.0.0.1
woogie
Grobas parašė:

uzsidejo hrenowai (bamperio galuose kur "uzsismaukia" labai jau pjaustyti reikejo

ar ne bandei, kaip Shummis su karstu vandieniu, forumuose daug kas taip raso, ten kokie 5 mm per visa ilgi to trukumo Frown

bandysiu jau po vasaros, nes dazyt reikes (ne taip pasiseke, kaip tau su Gariu), ir ne norisi atskirai lipa dazyt be bamperio, o per vasara dar prisirinks nuo akmenuku itrukimu ant bamperio

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita