Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Greiciu dezes garsas
SPEC-NAZ
Sveiki,
Turiu maza galvosuki. Radau Hondos biuleteni kuriame rasoma del pasalinio garso zemose apsukose, kad tai normalu del greiciu dezes pozicijos arti vairuotojo. Kad nereikia nerimaut, viskas Ok.
Bet mane veikia tas garsas:
https://www.youtu...e=youtu.be
Gazuojant nuo zemu apsuku iki ~3800rpm, stabdant pavara nuo 4000rpm iki 1,500rpm toks plerpimas.
Palaikant apsukas tame paciame diapazone, triuksmo nera, bet uztenka atleist, arba duot gazo ir jis atsiranda.

Turit minciu, patrities tame?

Garis
Video nelabai girdisi, bet issivazduoju apie ka kalbi, man rods jau kalbejom su tavim apie tai, ar ne? Beda ten yra sankabos diskelyje, iki 2001 pas visas eskes buvo ta beda, velesnese kazka pataise. Kol nepakeiciau sankabos diskelio pas mane to garso nebuvo, isidejau Helix diskeli ir garsas atsirado Sad Teisa pas mane gazuojant to garso nera, tik stabdant varikliu tarp ~3500 ir ~2000 rpm.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

SPEC-NAZ
reikes test drive'a padaryt su tavim kaimyne Smile Mano jau be TA ir draudimo, tad tik po kiema galesim pasukioti, kad suprastum apie koki garsa as kalbu Smile

Garis
Nu tai ten didelio greicio nereikia kad isgirst, galesim kazkada patestdaivint Smile TA ir draudimo nedarai tik del ziemos? Isregistruos gi masina Smile
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

SPEC-NAZ
Tai kad rase, kad didins termina iki 12men. Pranesiu regitrai ir ramu bus Smile

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita