Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
Nauja S2000 2017
WooD
netycia uztikau, kas dar nemate Smile

Factory turbo :/

http://www.autoex...-be-reborn

Schummy
isvaizda tai manau dar skirsis 16lika kartu Smile
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

vytasmikro
gražus!!!

Mantas
Koks čia S2k, jei ne cabrio...

mik
http://www.autoca...mx-5-rival

www.motorherald.com/wp-content/uploads/2015/12/honda-s200-news2915-0001.jpg
Redagavo mik 2015.12.08 07:42

Major Cub
Net ir delfi jau rašo Smile
http://www.delfi.lt/auto/autonaujienos/honda-atnaujins-sportisko-s2000-gamyba.d?id=69783244

nuno
jei bus taip kaip su NSX ar nauju TypeR'u tai iki 2020-2021 metu kasmet ziuresim reklaminius rolikus ir renderingus, speliodami, per kiek gi laiko ta Nurburgringa iveike, o tada jau isleis kazka uz kosmine kaina.
Honda DNA
red S2000 + red TypeR

Gazass
Nuno, bet tu tai hateris visam kam Grin
Gražus modelis, tikrai pateks į wishlistąSmile
EVO X

PSasnauskas
Prie ko čia kosminė kaina?

www.facebook.com/FitLifeRacing
Major Cub
Manau kainuos daugiau negu mx5, kuri su 2 litrų variklių prasideda apie 28,000 EUR, maksimali komplektacija jau 32,000 EUR.,

Tadzikis
Mantas parašė:

O, mano manymu, visa laimė, kad padarė ne kabrio variantą.
Galų gale honda rwd kuri nesvers kosmoso. Smile

nuno
Gazass parašė:

Nuno, bet tu tai hateris visam kam Grin
Gražus modelis, tikrai pateks į wishlistąSmile

tai kad nera jokio modelio - kazkas paeme NSX ir padare mazesne cabrio versija. jei tokia padarytu, aisku, kad butu ok. Bet ka turim - viename is straipsniu aiskiai parasyta, kad Honda net neturi platformos ant ko ta masina gaminti - nzn kas cia tuos 2017 susvajojo... taip kad sitoj vietoj as realistas, o ne hateris - hate'inu tik uz tris metus vis pristatoma TypeR
Honda DNA
red S2000 + red TypeR

Mantas
Tadzikis parašė:

Mantas parašė:

O, mano manymu, visa laimė, kad padarė ne kabrio variantą.
Galų gale honda rwd kuri nesvers kosmoso. Smile

Manuo nuomone S2k gimė kaip roadsteris, toks turėtų ir išlikt

PSasnauskas
S2000 labiau priskirčiau kaip Prelude tęsinys, labiau pritaikytas "pacanam".
NSX - visai kitos kategorijos automobilis su visai kita kaina.

Roadster'is tai smagu, bet kaip 2 litrai su 1300kg tai nėra labai konkurencingas auto Smile būtų kokia 1 tona... Smile

Fotonas13
Miata nauja 1tona -160AG.

Jei bus kazkas panasaus i sita tai...

www.motorherald.com/wp-content/uploads/2015/12/honda-s200-news2915-0001.jpg VTECVTEC
VTEC

Tadzikis
o man tai patinka isvaizda - skonio reikalas.

Montis
O aš manau, kad čia dar vienas Japonu triukas, kad tikėtume ir mylėtume Honda, kaip maži vaikai tiki Kalėdų seniu.
Baigiam čia svajoti to dar nebus 5 metus tokius ir daugiau. Greičiau Nissan'as dar naujasnį GTR'ą išleis. Toyota LFA ir dar kažką geresnio ir GT86 atnaujins. Mazda MX-5 ir dar spės pora kartų jį atnaujint. Net gal naują RX-7. kol mes sulauksim S2000 ir NSX"o...

nuno
NSX'o jau sulaukem (po n+k metu teaseriu kaip su TypeR)- net gyvai du maciau. Bet del S2000 pritariu - viskas kolkas yra tik eiliniai gandai. UK portalai ne pirma karta istraukia japoniskus leidinius su "baby NSX" (kas realiai turetu buti nauja S2000) renderingais, kazkada buvo rasoma, kad net full size maketas stovi pas Honda - matyt, kad Honda kazka svarsto, bet nuo svarstymo iki realybes praeis tikrai ne metai ir ne du, net jei nusprestu gaminti.

Meanwhile dziaukites islengvinta ugly Miata Smile
Honda DNA
red S2000 + red TypeR

Tadzikis
nuno parašė:

NSX'o jau sulaukem (po n+k metu teaseriu kaip su TypeR)- net gyvai du maciau. Bet del S2000 pritariu - viskas kolkas yra tik eiliniai gandai. UK portalai ne pirma karta istraukia japoniskus leidinius su "baby NSX" (kas realiai turetu buti nauja S2000) renderingais, kazkada buvo rasoma, kad net full size maketas stovi pas Honda - matyt, kad Honda kazka svarsto, bet nuo svarstymo iki realybes praeis tikrai ne metai ir ne du, net jei nusprestu gaminti.

Meanwhile dziaukites islengvinta ugly Miata Smile

Fcuk miata, man mano sena gera S2k patinka, ja ir džiaugsiuos Grin

PSasnauskas
A ko čia taip dramatizuot? Iš mano pažįstamų rato, tik mano tėvas vienintelis yra pirkęs naują Honda. Visi kiti perka panaudotas, tai naujo automobilio išleidimas jiem nėra aktualus. Kas perka stipresnių motorų versijas - tai dar ir 10m ir didesnio senumo automobiliai Lietuvoje.

Man kaip sportininkui, vėlgi, Honda nebeturi perspektyvos, nes B16 serijos analogo nebėra. F20/K20 taip pat viso gero. O gerai dirbančios pakabos ir lengvi kėbulai pasibaigė su 6tu civic'u Smile

Tie ką aš pažįstu myli Honda ne dėl jos sportinių flagmanų, o dėl to pagyvenusio konstruktoriaus kurį turi patys ir būtent galimybė jį modifikuoti duoda didžiausią pagarbą Hondai.

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita