Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Kondicionierius valdomas 100%
Sauliuss
Nezinau ar pas Jus visus, bet pas mano AP2 kai pasuki ventiliacija i stikla, tai butinai isijungia kondicionierius ir jo isjungimo mygtukas "neklauso".
Galvojau reiks papildoma isjungimo mygtuka deti...

Bet pasirodo yra vaistas, kuri Honda ir numate - galite labai paparastai padaryti ta kondicionieriaus mygtuka paklusnu:
1) ijungiate degima
2) putimo pozicijos ir temperaturos reguliatorius pasukate maksimaliai i kaire, isjungiate ventiliatoriu, kondicionieriu ir vidine cirkuliacija.
3) isjungiate degima
4) nuspaudziate vidines cirkuliacijos ir kondicionieriaus mygtukus ir laikote, nepaleidziat
5) ijungiate degima
6) laikote paspaustus minetus du mygtukus, kol vidines cirkuliacijos mygtukas prades degti pastoviai (nepaleidziate kai prades mirkseti).

Po sios proceduros, kondicionierius kaip ir anksciau bus automatiskai ijungiamas kai atsuksit putima i langa, bet jums leis ji isjungti ir laikys ji isjungta tol, kol nepakeisit putimo pozicijos pirmyn atgal arba nepaspausite kondicionieriaus mygtuko vel.

Sie nustatymai, kaip teko patirti, galioja tol, kol neatungiamas akumuliatorius. Tad gali tekti vel "programuoti".

Na tai jums prides pora arkliu mazai dregna diena!

Jei kam neaiskus mano vertimas, originalas yra cia: http://modifry.co...or_fix.htm

WooD
Pas mane tas pats, pacioj pradzioj net maniau, jog kazkas sugede Smile

Labai gerai, kad pasidalinai siuo atradimu! Aciu

Maestro
O, dekui, visai geras dalykas!

Nes tas neisjungiamas kondicionierius langams kartais tikrai erzina.
FAT S2000
BMW F31

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita