Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Klausimai apie S2000?
coder
Laba diena,
Norėjau pasidomėti apie s2000, iš anksto galiu pasakyti jog skaičiau ankstesnias temas į ką atsižvelgti perkant s2000 ir tt tik kame problema tų temų jog visos nueina i OT. Tai realiai norėčiau susižinoti pora dalykų apie jas:

1. Ar brangus S išlaikymas ? Kiek kainuoja stadnartinė priežiūra, ir kiti remontų ypatumai?
2. Kokios kuro sąnaudos? Tiek ramiu režimu, tiek smagesnio vairavimo režimu?
3. Ar įmanomas variantas kaip kasdieninė mašina su kuria būtų važiuojama į darbą ( gyvenu uzmiestyje tai didžiają dalį važiuot tenka 70+), ar mašina nėra kieta kaip tarkim Toyota GT86?
4. Kurie servizai apsiima jų tvarkimais?
5. Kokios pagrindinės jų bėdos? (ligos)
6. Kada būtų koks nors Jūsų susitikimas, kodėl tai man yra aktualu šiuo metu ? Nes norėtūsi pamatyti S iš arčiau, galbūt paprašyt jog praveštumėte.

Dėkui iš anksto už informacija, bei prašau jei įmanoma nelendam į OT Smile

Schummy
3. Gali ir su ferariu vazinet i darba kasdien 140km. Bet tokia masina netam skirta. Didelio konforto nesitikek.
2. Jaigu jau klausi kokios kuro sanaudos tai tada reiskias skaiciuoji. O jaigu skaiciuoji, tai tada s2000 tikrai netinkama ilgom distancijom i darba vazinet
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

SPEC-NAZ
Ziema su ja uzmiescio keliais pavojinga bus vazynet Smile Tad netinka kaip "All year round" automobilis.
GT86 ar BRZ man asmeniskai pasirode daug minkstesni uz S2000.
Kuro sanaudos man vaziuojant uzmiesciu 100km/h apie 9Ltr/100km.

coder
Schummy parašė:

3. Gali ir su ferariu vazinet i darba kasdien 140km. Bet tokia masina netam skirta. Didelio konforto nesitikek.
2. Jaigu jau klausi kokios kuro sanaudos tai tada reiskias skaiciuoji. O jaigu skaiciuoji, tai tada s2000 tikrai netinkama ilgom distancijom i darba vazinet

Tokia mašina ne dėl konforto ir perkama o dėl to jog būtų fun to drive

Kuro sąnaudos žiūrimos dėl to jog būtų galima sverti su kitomis mašinomis.

SPEC-NAZ dėkui už keikuriuos atsakymus.

O dėl skaičiavimo visi žmonės skaičiuoja išlaidas ir visad bando jas optimizuoti, o šiaip būtų šaunu jog būtų pateikiami argumentai dėl kokių priežaščių netinka "O jaigu skaiciuoji, tai tada s2000 tikrai netinkama ilgom distancijom i darba vazinet".

Vairuot teko GT86 ir BRZ nežinau kodėl bet BRZ yra minkštesnė už GT86.

Kaip ir minėjau būtų smagu išgirsti ats. į kitus klausimus. Smile

Schummy
Coder. Tai todel kad uzmiestin 9litrai- 98E
Man atrodo kad cia kosmosas gautusi kasdien i darba ir namo. Tas malonumas pereitu i nemalonuma...
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

SPEC-NAZ
Man vos ne kas dien teko su ja vazineti is namu i Klaipeda, tad per diena 75km... biski zopa gaunasi su kuro sanaudom ir gaila kilometrus sukti tokiai masinai be reikalo Sad
Servisai visi ima aptarnavimui, kas supranta bent ka apie masinas.
Reguliarus aptarnavimai kainuoja irgi ne kosmosa, kaip ir elementariu masinu.
Gamyklinio broko praktiskai nera, bent jau daug isprende pati gamykla.
Didziausias sunkumas gauti tvarkinga masina ir gerai sutvarkyta jei is USA. Europiniai modeliai brangesni nei is USA, del savaime suprantamu priezasciu.

Garis
Del islaikymo brangumo galiu pasakyt kad nera brangu kol neprireike kokiu nors kebulo, salono, vaziuokles ar variklio daliu. Einamos dalys tokios kaip stabdziu diskai/kaladeles, filtrai ir panasiai nera brangus nes yra neoriginaliu. Viena laime kad S2000 yra labai patikimas automobilis, ten praktiskai niekas negenda, vaziuokle kaip pas dzipa, del to labai kantri. Kuro sanaudos sakyciau panasios kaip ir betkurio 2 litru benzininio automobilio - mieste ~12 uzmiesti ~9. Aisku duju i tokia masina nedesi gi.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Gazass
Dėl sanaudų - manau labai priklauso nuo miesto.
Man vilniuje, gyvenant senamiestyje, sanaudos niekada nebuvo <14l/100 km.
O jei dar kur smagiau pavažinėdavau ir 15-16 pasiekdavo. Turiu madą telefone tvarkingai vestis ridą ir supiltą kurą (visada pilu tik pilnais bakais), tad gana tiksliai matau kiek ir kada paimdavo Smile
Užmiestyje kaip ir visiems - ~9l/100km
EVO X

Baisuoklis
Dėl komforto, tai s2k man labai minkšta kaip sportinė mašina pasirodė. Kai BC coilus nusistačiau ant max kietumo, gavos vos kiečiau nei su E46 M3 stock'u. Šeimoje s2k buvo taupiausias automobilis iš turimų, dėl sąnaudų kaip sportinei galvos nereiktų sukti, jeigu sportiniu rėžimu tai kokių 20 valgo. Dėl išlaikymo, ir remonto, tai žiūrint su kuo lyginsi, s2k vis tiek bus pigesnė nei dauguma kasdieninių auto. Į servisą per 3 metus dėl remonto nesu nė karto vežęs.
Kaip kasdieninė tinka, jei neturi merginos ar bent jau šeimos, ir niekada nesi skundesis LT keliais. Man tai buvo vienintelis automobilis ir kartais tiesiog norėdavosi pailsėt nuo jos (kad ir kaip malonu vairuot).
Verdiktas: Automobilis, kurį tikrai verta turėt (geriau nei M3, bent jau SMG), bet verta tik tuo atveju, jei turi mašiną, kiek paprastesniam gyvenimui Smile

strixas
vienus metus naudojai s2k grynai kaip daily driva nuvaziuota daugiau nei 100k km is ju du sykiai uk-lt du is ju ziema Smile ispradziu baisu ant ledo paskui ipranti turi leisti biski slidinet jai ir px istikro Smile P.S ziema reikia hardtopo butinai transformuojasi masina Smile kuras grubiai snekant kibiras vidurkis misriu rezimu , islaikymas kaip kad eilines masinos. nusiteik diffa pasikeist arba man taip nesiseke per metus du kliuksent pradejo.Bei pusasius abu sulauziau metu begyje vidines granatas. bet as jos negailejau Smile o siap daugiau gedimu nieko, keiti tepalus ir vaziuoji Smile
autoparkas

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita