Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Brake pads '01 S2K
Hool
Sveiki,
mano priekines st. kaladeles eina prie pabaigos. Kokios firmos rekomenduotumet statyti zmogui kuris neexplotuoja auto kaciargoje?
Siuo metu net nzn kokios stovi, nes su mano vaziavimu nekeiciau 5is metus. Vazinejau su tomis, su kokiomis atplauke is USA :)
'08 [H] Legend - daily
'01 [H] S2000 - weekend fun
'79 [H] CB550 super sport - hands on project
'94 YAMAHA xv1100 - cruise

|My family has owned this spot since we parked our wagon there in 1878. Of course, we had to kill a Sioux family to get it, but we paid our dues! Have some respect for tradition, and don't park in my spot|

http://127.0.0.1
SPEC-NAZ
As buciau uz Ferrodo Premiere

WooD
Ferrodo dulka labai, as dar beveik su savo auto nevazinejau negaliu is patirties komentuot, bet kiek girdejau visi giria stock diskus ir brake padus +nedulka jie taip ir ratu neapnesa.

Prodrive
As imciau stocká. Jos tikrai gana geros, efektyvios, gerai devisi, netriuksmauja. Net jei ir nusprestum megejiskai i trasa vaziuoti neturetu kilti problemu. Dvi valandas su pertraukomis kaciargoje vaziavau, du slalomai, du Lietuvos pirmenybiu greituminio slalomo etapai ir neturiu nei vieno priekaisto. Perfect...

P.S. Na sportiskiau naudojant ir stockás padulka siek tiek, bet tikrai ne tiek kaip kokios CR5+,CR6 ar pan.

Hool
45022-s2a-000 NipponAUTO - 380 litu (facepalm)
'08 [H] Legend - daily

|My family has owned this spot since we parked our wagon there in 1878. Of course, we had to kill a Sioux family to get it, but we paid our dues! Have some respect for tradition, and don't park in my spot|

Gazass
Jei reikės, galėsiu veho nuolaidėlę paderint....
EVO X

Garis
As tai siulau Kashiyama kaladeles pabandyt, nu man tai superines kalades - necypia, nedulka, greitai nenusitrina, gerai stabdo ir kainuoja tik apie 100Lt. Pirkau Tekstaroj. Schummis gali patvirtinti, jis ant savo sportines naudoja/naudojo Kashiyamas, taip kad net sportui jos tinka.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Hool
Dekui visiems uz nuomones....
Pajamiau Kashiyamas uz 87 litus is pigios-autodalys.lt , pateiksiu isvadas, kuomet kaladeles apsidirbs
'08 [H] Legend - daily

Hool
po poros savaiciu naudojimo:
1. kaladeles dyla nevienodai, ant abieju pusiu toje pacioje vietoje eina rezhis ploto, kuris nestabdo
2. cypia kuomet shaltos ir cypia ikyriai
3. teko silpnai bet ilgai standyti atustradoje, tai pasmirdo.
4. panasu perkaitino diskus, nes atsirado juodos zymes ant pacio disko (suportas vaiksto be problemus, niekas neuzrudija ir pan)
5. stabdo minksciau nei tos su kuriomis parvaziavo is USA (sakyciau buwo orginalai)

isvada - Kashiyama is pigios-autodalys.lt sucks balls big time...
'08 [H] Legend - daily

Gazass
Kiek turėjau Kashiamų prieš tai mašinose - visos cypdavo kol , smirdėdavo agresyviau pasivažinėjus ir t.t. kol apsitrynė (ne per vieną šimtą km).

Pavažinėk dar, gal pasitaisys? Smile
EVO X

Hool
nu jau padariau 500 KM. Keisti jau nekeisiu, tai ziuresim kaip toliau bus... teks susitaikyti su cypimu :>
'08 [H] Legend - daily

Garis
Hmm keista, pas mane necype is pat pradziu, ir jokiu tavo aprasytu simptomu nebuvo ir nera.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

SPEC-NAZ
Dabar pasakysiu savo megstama ir daugelio nekenciama fraze tokiose situacijose " As JUK SAKIAU imk Ferodo!" GrinGrinGrin

gintuxs
Pas mane ir prieki ir gale ferodo sudeta. niekas necypia stabdo super dulkiu mazai manau labai geras variantas ir kaina nedidele Smile

strixas
as kiek isbandes jei i trasa neleki tai tik OEM honda
autoparkas

Schummy
OEM ir trasoje gerai. Kiek teko bandyt is bedos 10 ratu atlaiko Nemuno ziede
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

WooD
Gal kas pamenat kiek kainuoja OEM kaladeles? Nippon Auto pasake ~ 380lt .

Hool
Man ta pati sake.... Tai panasu tiek ir kainuoja
'08 [H] Legend - daily

Schummy
Girdejot ka nors apie TRW bracking padus ?
Draugas Gytis rekomendavo, ir tikrai jam esu dekingas uz gera uzrodyma!
Full story:
Reikejo accorde pilnai pasikeisti standzius. Sakau pasiulyk ka nors nebrangaus ir gero. (Lietuviskai Grin )
Sako yra tokios kalades TRW. sakau nieko man jos nesako.
Zodziu priekis 160Lt ar 180Lt. galas 100Lt.
Taigi accordas stabdo kaip uoga.

Fast lap'o paskutinis etapas. Pasiruosimui laiko neturejau. Kelios dienos pries lenktynes galvoju paziuresiu kaip gyvena mano feredo ds~3000 (galines)
Ziuriu kad ju ten nebelike. Reikia staigiai det kaska vienom gonkem. Zodziu ant greito niekas nieko neturejo. Skambinu draugui Gyciui ir sakau gali gaut ten tu TRW papigej... kad bent vienas gonkes atlaikytu.
Nu ir ka jus manot ?
Manau kad uzteks man ju dar kitam sezonui. o kas idomiausia tai kad susitvarke bedos su galo stabdziais ! Smile
Reziume manau kad TRW ir i soda ir i trasa ir pinigine padekos.
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

WooD
Gavau TRW kaladelems dar pigesni pasiulyma, bandysiu sudeti, jei bus blogos nebus gaila ismestiSmile tikiuosi labai nedulkes ant mano baltu ratu Smile

Aciu Schummy uz patarima!

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita