Faktas vienas, kad cia audra keliat del tu amortiku... Jie yra nauji , truputi panaudoti, jeigu buciau imone, nuplauciau juos, supakuociau i ta pacia deze ir prastumciau uz 2700 lt tai visi pirktu, nes parduoda imone... Skirtumo nieks nepastebetu! Garantija ir ta dar dezej metos kazkur. Visi rekiat, kad kaina per didele ir galima nusipirkt zymiai pigiau ir t.t. bet konkretaus pavyzdzio taip ir nesulaukiu. Jei nepatinka kaina, siulot savo, derimes ir pan, arba parodot man kur galima nusipirkt BENT uz 2600 naujus (nors ir tai 100lt sutaupyt apsimoketu), o cia tiesiog lietuviu maniera, palot, parekt, bet konkretaus nieko.
Baisuoklis parašė:
Faktas vienas, kad cia audra keliat del tu amortiku... Jie yra nauji , truputi panaudoti, jeigu buciau imone, nuplauciau juos, supakuociau i ta pacia deze ir prastumciau uz 2700 lt tai visi pirktu, nes parduoda imone... Skirtumo nieks nepastebetu! Garantija ir ta dar dezej metos kazkur. Visi rekiat, kad kaina per didele ir galima nusipirkt zymiai pigiau ir t.t. bet konkretaus pavyzdzio taip ir nesulaukiu. Jei nepatinka kaina, siulot savo, derimes ir pan, arba parodot man kur galima nusipirkt BENT uz 2600 naujus (nors ir tai 100lt sutaupyt apsimoketu), o cia tiesiog lietuviu maniera, palot, parekt, bet konkretaus nieko.
sorry, bet daugumai turėtų būti aišku, kad daiktas tik nupirktas ir išneštas iš parduotuvės praranda nemažai savo vertės (kiek procentų jau galima ginčytis). O čia dar naudotas 3 mėnesius daiktas.
nepagalvojai kad nusipirkęs automobilį, už 3 mėnesių jo niekaip neparduosi už tą pačią kainą kuria pirkai? Dar nepagalvojai kad žmogui mokančiam 2500 Lt, tie 100 lt yra kapeikos, dėl kurių verta pirkti naują daiktą ir išsirinkti norimus kietumus?
Kiek skaitau, tai čia ne lojikų forumas, kuriems tik prisikabint. Žmonės normaliai bandė tave paprotint dėl kainos. Nenori klausyt - neklausyk.
Mane domino jie, rašiau dar seniau, bet už tokią sumą aš tiesiog naujus pirksiu ir tiek.
Sėkmės parduodant.
Baisuokli, gal ir ne i tema sis mano postas bus, bet pasidalinsiu su savo patirtimi LT rinkoje. LT nusipirkes daikta, tu jo praktiskai niekada nebeparduosi uz tiek kiek isigijai. Nes Lietuvis bijo Lietuvio, nebent tu ji pazisti, bet ir vis vien Lietuvis prasys didesnes nuolaidos, o kitu atveju galvos, kad jiem kazkas negerai, brokuoti, ar apipist* nori. Tad nusispjaus ir nusipirks 200Lt brangesni bet nauja, kvepianti gamykla daikta.
Mano patarimas nori parduoti uz tiek kiek nori gaut, dek i eBay, s2ki.com ir kitus pasaulinius puslapius, tada parduosi.
Nori parduot LT, susitaikyk su bent jau 30procentu nuostoliu
Siaip jei nedirbciau auto srityje, tai gal ir susidomeciau tavo setu, bet man spirng rate truputi per mazas, noreciau biski stipresniu... I'm a bit freak
As puikiai suprantu tai, kad faktiskai tie amortikai nera neispakuoti, taigi kaina ju irgi atitinkamai ne tokia kaip nuliniu amortiku, bet cia ne automobilis, kad isvarytas is salono prarastu 30 proc. As priimu ir labai laukiu argumentuotu postu ir tikrai sutinku, jei man bent vienas parodytu kur galima isigyt amortikus uz, pvz 2600, kad maniskiu kaina yra nesamoninga,nepaisant ir ju naudojimo laiko ir bukles. As pasidomejau, kiek jie kainuoja, idejau uz tiek kiek man atrodo, kad jie verti, jeigu kazkam ju reikia, ateina ir pasako savo kaina ir kodel, o as arba parduodu arba ne. Nenoriu gi as is ju uzdirbt, nebeturiu masinos, pinigu bet kokiu atveju reikia, pats gi zinau as ju kainas.. Vnz nedarom tragedijos, kaina derybu klausimas, jeigu zmones nori moket brangiau tegu moka, man negaila, bet bukit geri, nerestrukturizuokit man smegenu
Nemegstu kai zmones be tolko daro problema is kazko, o uz protingus patarimus ir argumentus as visada dekingas