Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
2012 Meet'as
Prodrive
Diskutuojant su kolegomis kilo mintis surengti nedideli vienos dienos sio forumo nariu/dalyviu susitikima. Kadangi sezono pabaiga jau arteja, gal but butu tiklisnga padaryti susitikima kol dar visikai nesubjures oras ir bent siek tiek matosi saule Smile Siulyciau rugsejo 22d. neutralioje teritorijoje - Anyksciu kartodrome surengti 2012m s2000 klubo taure. Ta savaitgali lyg ir nera jokiu varzybu tai gal pavyktu sutarti del padoriu 13ag kartu nuomos uz padoria suma (zmogui ~80-100 litu uz visas varzybas su 5 ratu treniruotemis. Dar simboliskai galetume susimesti ant prizu ir maisto) Jei atsirastu ~10-12 norinciu bandyciau rezervuoti trasa tai datai. Varzybos vyktu ~3 val. priklausomai nuo dalyviu skaiciaus. Po renginio esant geram orui, galetume pasinaudoti griliumi, jeigu oras blogas, bus vietos ir po stogu.

Trys norintys jau yra, ar kam nors irgi butu idomu?

WooD
Mane iskaiciuok!
Anyksciai man labai tinka, nes tai mano gimtasis miestas Grin Jei programa neprasides labai anksti, tai visur sudalyvauciau Smile

Schummy
Tai darom lista.

1: Prodrive I
2: ProdriveII
3: ProdriveIII
4: WooD
5: Schummy

www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Prodrive
Tai jau turime keturis norincius Smile Liko surinkti dar bent sesis zmones. Nera butina atvaziuoti su eske, tikslas visiems susitikti ir pabendrauti bei gerai pralesti laika. Skambinausi ir pazadejau savaites begyje pranesti ar rezervuosime trasa. Salmai bus, kombinezonai bus, laiko matavimo iranga bus.
Iki pacios trasos tiek is Vilniaus, tiek is Kauno apie valanda kelio. Rinktis turbut reiketu apie 10-11val. skirti pusvalandi susipazinimui su trasa, bei treniruotems.
Tada briefingas ir vaziuotume kvalifikacija 3 ratus. Po to grupiniai vaziavimai ir finaliniai vaziavimai (su jokerio ratu).
Minimum kiekvienas pravaziuotume per varzybas ir treniruotes po 22 ratus. Rato ilgis 1070m. Smile
Po finalo apdovanotume pirmas tris vietas, ir eitume uzkasti. Esant geram orui parupinsiu griliu, esant blogam orui galime buti po stogu ir uzsakyti po pica. Uzkandam, pasidalinam ispudziais, paspardom kokios eskes rata, nusifotografuojam ir skirstomes.

P.S. Tikslias taisykles ir visas nuorodas kaip atvykti parasysiu veliau. Trasos rezervacija pasirupinsiu, prizu nupirkimu pasirupinsiu, visa kita manau susiderinsime.

P.S. Shummy buvau jau tave itraukes.

1. Prodrive 1
2. Prodrive 2
3. WooD
4. Schummy
Redagavo Prodrive 2012.09.06 21:37

Schummy
Prie prizu as irgi dasidesiu, ka nors auto chemikalu prigriebsiu Smile

MTB
valio uz iniciatyva!

itraukit ir mane i dalyvaujancius, toi trasoi dar nevaziaves, reik isbandyt, o ir kolektyva pamatyt labai smagu butuWink

http://kitaip.tumblr.com/
Prodrive
1. Prodrive 1
2. Prodrive 2
3. WooD
4. Schummy
5. MTB

Baisuoklis
Pagaliau pagyvėjimas kažkoks! Pirmas meetas bus per jau trečius metus nuo eskės įgijimo Grin

I'm in!

WooD
Man prasau isteigti priza uz paskutine vieta, nes taip per savo gyvenimeli su kartingu ir nepavaziavau, nors kiek esu planaves Grin

Jei kam bus noro, laiko ir gero oro dar Anyksciuos pramogu galima susigalvoti (leidimasis rogutemis nuo slidziu trasos ar kazka pan., vaizdingu vietoviu) - organizatorius gal neuzpyks uz papildomas idejas Wink

Schummy
O tai kur sniego gausim? Smile

Hool
+1
'08 [H] Legend - daily
'01 [H] S2000 - weekend fun
'79 [H] CB550 super sport - hands on project
'94 YAMAHA xv1100 - cruise

|My family has owned this spot since we parked our wagon there in 1878. Of course, we had to kill a Sioux family to get it, but we paid our dues! Have some respect for tradition, and don't park in my spot|

http://127.0.0.1
WooD
Schummy parašė:
O tai kur sniego gausim? Smile

ten vasaros rogutes Smile
http://www.kalitoskalnas.lt/index.php/1/lt/pages/1/vasaros-roguciu-trasa

Karlos
MTB parašė:
valio uz iniciatyva!

itraukit ir mane i dalyvaujancius, toi trasoi dar nevaziaves, reik isbandyt, o ir kolektyva pamatyt labai smagu butuWink

Kiek pamenu, trasos danga ten nekokia ir kartai buvo pavarge.
Gal dabar atnaujino.
Seip as uz Nemuno zieda ir myta Kaune.
Arba pytines kartodromas ir mytas Vilniuje.
Dar Aukstadvaris is bedos...
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

Gazass
Nenoriu supeikt iniciatyvos, bet pritariu Bratkai.
Man daug patraukliau kačerginė atrodo - ten mielai prisijungčiau.
Redagavo Gazass 2012.09.07 10:48
EVO X

Prodrive
1. Prodrive 1
2. Prodrive 2
3. WooD
4. Schummy
5. MTB
6. Baisuoklis
7. Hool

Kas liecia Anyksciu trasa, tai nera ji labai pavargusi, nors ir neideali vaziuoti tikrai galima. Ji pakankamai ilga ir greita, o konfiguracija pakankamai idomi. Kartingus gausiu ne nuominius, o varzyboms skirtus apynaujus sodi RX7 - 13AG. Formatas manau irgi bus patrauklus, nedaug kuo skirsis nuo motorsporto rengiamu varzybu (http://www.motors...s_2010.pdf). Joks kitas kartodromas uz 80 Lt. nepasiulys tokiu greitu kartingu bei vaziuoti ~24km.

Man asmeniskai jokio skirtumo kur vyktu meet'as, svarbu kad butu dalyviu ir viesiems butu idomu. O sia vieta pasiuliau,nes pazystu kartodromo savininkus, pats esu tokiose varzybose vaziaves, kartingus esu isbandes ir galiu visa sita rengini suorganizuoti, bet jeigu kas nors gali ir nori pasiulyti kazkokia alternatyva tai welcome Smile
Redagavo Prodrive 2012.09.07 11:56

Schummy
As renkuosi Anyksciu trasa.

Kacergines vaiku kartodromas tai nekartodromas.
Vilniuje tai kartingai jau pernai buvo nuspardyti.
o aukstadvari gal ir nieko bet ten kaskaip labai brangiai gaunasi.

Karlos
O kuom netinka kartingai tipas s2000?
Pasivazinekime po nemuno ziedo trasa. Valandos pasivazinejimams per akis.
Sodi RX7 - 13AG kartus butu smagu isbandyti, bet ar patiks trasa?
Tiksliau jos danga.

www.motorsportas.lt/fotogalerija/Kartodromas/2010-11-13%20Motorsporto%20kartingo%20taures%20VIII%20etapas/kartingai2010074.jpg
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

Prodrive
Bratka Smile Skambinausi siandien del trasos, tai isgirdau puikia naujiena. Sia savaite dalinai baige renovuoti trasa. T.y. naujai isasfaltuoti 5 pangrindiniai posukiai kur ir budavo daugiausia nelygumu. Dabar galesi ne tik isbandyti 13ag kartus, bet ir nauja danga. Kas zino gal ir padarysime nauja trasos rekorda Cool

Truksta dar bent vieno/dvieju dalyviu, kad galeciau rezervuoti trasa. Bratka nestabyk!

Schummy
turiu pasiulima: Variantas B

Rugsejo 23d. Kacergines nemuno ziede bus track day. Vaziuoja visi kas nori. Uzsiregistravusiem kainuoja 120lt. Neuzsiregistravusiem 140lt. UZ tai gaunam 5h vazinejimosi. Ir plius visi gauna daviklius laiko meravimui.

Pries Fast Lap'a vaziuosiu pasitreniruot su savo sportine S2k. Tikiuosi jau busiu isidejas keleivio sedyne.

Po viso sito galesim sustot pavalgyt skaniu saslyku. Arba pasiimt issinesimui ir suvalgyt prie trasos.

Fotkinimuisi vietos irgi rasim.
Redagavo Schummy 2012.09.10 07:51

Schummy
Tai kaip suprantu: Planas A ?

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita