Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
stock'inis magelis?
WooD
Sveiki, kokie atsiliepimai del stokinio AP2 magelio? Forumuose gana prasti komentarai (ypac del AP1 mago). Kol kas negaliu jokio varianto gyvai isbandyti/paklausyti, tai idomi gyva nuomone Smile Ar uztenka stokinio, jei nesiruosiu garso festivaliuos dalyvaut, bet noriu kokybisko garso? Negamyklinei galvai reikia kazkokio modulio DCI kad maga valdyt priekines paneles knopkemis? dar prisiskaiciau kad su tuo moduliu visi dziaugiasi tikslesniu mago vadymu nei stockinio Frown
As buciau uz gamykline galva, nes man grazu toks stockas + valdymas nuo pr.paneles
Redagavo WooD 2012.03.06 21:23

Garis
Magai eskeje keitesi gan daznai, net AP1 zinau kad buvo 2 variantai, iki 2002 ir po. Pas senesni tembru reguliavimas vyksta su paprastom analoginem rankenelem, pas naujesni - skaitmeniniai. Jei magas amerikonis tai radijoj bus tik nelyginiai dazniai. Is esmes tai ten Alpine magas, siaip magas kaip magas. Eskeje garso kokybes beda slypi ne magelyje, o garsiakalbiuose, jei nori kokybes juos pirmus reiketu pasikeist.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Schummy
Mano magas 2004m rida 40 kkm. O jau du kartu nesiau as ji taisyt. Raizo ziauriai kompaktus, neskaito jaigu irasytas su kompu, po valandos grojimo uzkaista ir nebegroja. Vienas geras dalykas tame mage tai jo valdymas su kaire ranka prie vairo. Tik del to pas mane jis dar yra.
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Karlos
Maniskis 03' groja be problemu.
Garso kokybe pagerejo pakeitus garsekalbius.
Esu patenkintas ir nesuku galvos del radijo nelyginiu skaiciu.
Groja stotis kurios man patinka. Cool
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

WooD
tai nesuku galvos ir po truputi ieskosiu kokio 2006 laidos UK mago, kad europietisku dazniu "zingsnis" butu Smile Juk neturetu buti bedu prijungti prie USA AP2?
Tada jau veliau reikes apie koloneles pagalvoti, kai magas bus.

Schummy
Bratka parašė:

Tai radija tai ir pas mane gerai groja, bet CD tai Angry

Schummy
WooD parašė:
tai nesuku galvos ir po truputi ieskosiu kokio 2006 laidos UK mago, kad europietisku dazniu "zingsnis" butu Smile Juk neturetu buti bedu prijungti prie USA AP2?
Tada jau veliau reikes apie koloneles pagalvoti, kai magas bus.

Tai jau tik tu mum pasakysi ar buvo bedu ar ne Wink

WooD
o kaip kitaip Smile

MTB
as radijos isvis neklausau, vien cd, tai jeigu letai irasomas - nuskaito ok ir nebuna problemu. O siap kokybe magelio tai tikrai patenkintas, pakeisti garsiakalbiai, padaryta duru izoliacija tai groja netgi labai smagiai.

http://kitaip.tumblr.com/
Baisuoklis
O USB jungtį ar iPhone įmanoma prijungti?

WooD
Baisuoklis parašė:
O USB jungtį ar iPhone įmanoma prijungti?

reikia adapterio, kad USB arba iPod pajungti (ar veikia ir Iphonas reiktu guglint, bet speju, kad veiktu)
va pvz:
http://www.addacdchanger.co.uk/Honda_USB_Input_Adapter_for_Factory_Stereo

WooD
MTB parašė:
as radijos isvis neklausau, vien cd, tai jeigu letai irasomas - nuskaito ok ir nebuna problemu. O siap kokybe magelio tai tikrai patenkintas, pakeisti garsiakalbiai, padaryta duru izoliacija tai groja netgi labai smagiai.

magelis toks? kazkur skaiciau, kad toks AP2 modelis jau galingesnis,geriau groja nei iki 2004m, bet po vakar trumpo naktinio rinkos tyrimo, panasu, kad pasirinkimo yra tik is Amerikes. Arba netycia vokieciuos 3x brangiau.
WooD prisegti paveiksliukai:
ho053_2__56508_zoom.jpg

Redagavo WooD 2012.03.08 14:01

Garis
Tai vien del mages valdymo nori ta stokini mesla pirkt? Siaip Alpine savo magam turi adapteri tom knopkem pajungt, pas Woogie maciau taip pajungta.

Kujeju©...

MTB
Tokspats kaip prisegtoi foto. Pasiziurek gal kokiuose lenkuose (allegro.pl) ar pan kas turi parsiveze ap2 ant daliu, butu paprasciau nei is usa siustiWink

na o del adapterio kad usb grotu, jis jungias i cd changerio jungti, bet ar tokia isvis turi s2k magas?

pasitaisau, jungti turiSmile taip kad nusipirksim toki priedeliuka, lietuvoi irgi yra, ~250lt
Redagavo MTB 2012.03.08 15:35

http://kitaip.tumblr.com/
Karlos
Schummy parašė:
Bratka parašė:

Tai radija tai ir pas mane gerai groja, bet CD tai Angry

As daugiau klausausi irasytus CD, dar mp3 leidziu per telefono siustuva.

Garis parašė:
Tai vien del mages valdymo nori ta stokini mesla pirkt? Siaip Alpine savo magam turi adapteri tom knopkem pajungt, pas Woogie maciau taip pajungta.

Turbut "stokinio meslo" nemates?
Sakyciau visai geras ir paprastas grotuvas ir skamba kaip automobilyje visai neblogai.
Redagavo Karlos 2012.03.08 19:27
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

WooD
Gari, jei jis tikrai normaliai groja, kaip sako kolegos, kuom blogas? Smile man Hondos stokinis magas labai grazu, isipaiso i panele taip kaip ir turi atrodyt gamykliskai. Kokiu HP4 sistemos per 2DIN budavo, isviso pasakiskai atrodydavo Smile
Redagavo WooD 2012.03.08 18:43

Garis
Nu nesakau kad visai blogas, gal biski per riebu zodi "sudinas" panaudojau, as tik norejau pasakyt kad nevertas jis savo kainos, nebent gautum uz ji koki 100Lt, juk jis net mp3 neskaito, jei amerikonas tai ir 50Lt nevertas man. Uz 200Lt ir i virsu yra pilna visokiu dauk geresniu nauju ir naudotu magu. As savo eskes stokini maga idejau i Preluda kad skyle uzkimst kai pardavinejau...

Kujeju©...

Hool
HOU,
pas mane AP1 Stockas su Ipod adapteriu pirktu is funk'o (vienintelis jo minusas, kad ipodas pastoviai yra kraunamas, net jei auto stovi su ijsungtu magu).
Nesu melomanas man uztenka, bet kadangi pas mane '01 Ske tai aukstu piscialkos apacioje, o daznai, vaziuojant uzdengi kolonele koja ir stereo nebera :). pagrinde klausau Ipodo arba Opus3 :) kompaktu kitu apart verbantim neema :))

vieninteli upgreida kuri galvoju gal reikes kazkada pasidaryti tai isideti papildomas koloneles y galvos atlosha... (kiek teko ardyti gala tai ten kazkokie net laidai metosi)
Redagavo Hool 2012.03.13 09:54
'08 [H] Legend - daily
'01 [H] S2000 - weekend fun
'79 [H] CB550 super sport - hands on project
'94 YAMAHA xv1100 - cruise

|My family has owned this spot since we parked our wagon there in 1878. Of course, we had to kill a Sioux family to get it, but we paid our dues! Have some respect for tradition, and don't park in my spot|

http://127.0.0.1
Karlos
Hool parašė:
HOU,
pas mane AP1 Stockas su Ipod adapteriu pirktu is funk'o (vienintelis jo minusas, kad ipodas pastoviai yra kraunamas, net jei auto stovi su ijsungtu magu).
Nesu melomanas man uztenka, bet kadangi pas mane '01 Ske tai aukstu piscialkos apacioje, o daznai, vaziuojant uzdengi kolonele koja ir stereo nebera Smile. pagrinde klausau Ipodo arba Opus3 Smile kompaktu kitu apart verbantim neema Smile)

vieninteli upgreida kuri galvoju gal reikes kazkada pasidaryti tai isideti papildomas koloneles y galvos atlosha... (kiek teko ardyti gala tai ten kazkokie net laidai metosi)

Siulau pirma atsinaujinti iki 02-03m. garsekalbius. Nusipirkti aukstu dazniu garsiakalbiu dangtelius, prasigrezti skyles jiems ir aisku sumontuoti aukstadaznius. Garso kokybe pagerses ir netaip jausis kojomis uzdengti garsiakalbiai.
CD grotuvas ima irasytus CD, tik juos rasant rekomenduojama nustatyti maza greiti.
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

Polunosznik
Mano stockinis 2002m. magas siandien sugrybavo. Is pradziu pastebejau, kad nereaguoja i valdyma nuo paneles, paskui ziuriu, kad pats magas i migtukus nereaguoja irgi, o uzgesinus degima toliau sau grojo. Smile Teko nuimti klema, po sito vel veikia normaliai.
Redagavo Polunosznik 2016.03.08 14:19

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita