Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Perku/Parduodu
 Spausdinti temą
Parduodama '03 AP1
b
SOLD to the highest bidder!
Redagavo b 2011.10.08 14:31

Japas
Man niekaip nedaeina ko sita masina vis pardavinejama...is ranku i rankas eina kaip .... Jau kiek zinau po manes 3 savininkai Frown niekaip nepagaunu kas darosi, b o kam tu ja pirkai,kad iskarto parduodi? darau isvada,kad man ja reikia atgal imti ...
KaziuS2000

b
Labai paprasta kodel as ja pirkau - gera kaina.
Pirkau uz gera kaina su keliais defektais, idejau dar papildomai $$$ ir laiko, kad sutvarkyciau tai, kas man nepatiko. Dabar parduodu tam, kad uzdirbciau - labai iprastas verslo modelisSmile

Skirtumas nuo daugumos kitu perpardavinetoju, uzdirbu ne nuo to, ka paslepiu, o nuo to, ka sutvarkau.

Akcija - visiems buvusiems savininkams taikoma nuolaida 5%!
(pagal regitros duomenis, kazkur yra tie 3 laimingieji) Smile

Japas
Respect ,kad bent jau nemeluoji,nes kaina jos buvo tai ledine, galiu atvirai pasakyti,pati masina kol buvo mano rankose buvo ledine Wink tikiu,kad ja dar opatvarkei ir nori uzsidirbti, nes ir dabar kaina super gera...dar pasakysiu,kad S2000 ant fanato pirkejo turi pataikyti, kiatip gali uzstrigti, mano atveju pasiseke,as pardavinejau savo 2 eskes, tai pardaviau labai greit,nes yra zmoniu kurie jas dievina... bet vienetai... nes kaina ne visiems ikandama

KaziuS2000

Hool
wheeler dealer Grin
sekmes pardavinejant, nes siu maisnu rinka oj kokia mazha...
'08 [H] Legend - daily
'01 [H] S2000 - weekend fun
'79 [H] CB550 super sport - hands on project
'94 YAMAHA xv1100 - cruise

|My family has owned this spot since we parked our wagon there in 1878. Of course, we had to kill a Sioux family to get it, but we paid our dues! Have some respect for tradition, and don't park in my spot|

http://127.0.0.1
b
na taip, rinka nedidele, bet ir konkurencija ne ka didesne

Schummy
Kas nupirko? Kokiam mieste pamatysim?
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

b
Manau, kad nepamatysit. Isvaziavo i SuomijaSmile

Schummy
Oba, o suomiai patys susirado ar dejai pas juos kur į suomiska puslapį? Labai derejos?
Redagavo Schummy 2011.10.15 06:47
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

b
sudejau ir pas juos, nupirko per lietuvius tarpininkus, nepaklausiau per kuri psl rado. O derisi ir lietuviai, ir suomiai, ir visi kiti Smile

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita