Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
Pagalves ir dirzai
Ahoy
Sveiki, gal kas tikrino ar skiriasi AP1 ir AP2 dirzai ir pagalves, gal galima tuos pacius deti ir ten ir ten? Gal zino variantu kur situos dziaugsmus gaut jei ne VEHO, nes kazkaip brangokai jie praso...Shock

Schummy
pagalves tai vienodos tikrai zinau.
dirzai tai vienodi tikrai zinau.

o kur gauti tai bandyk i klaipeda skambyt, gal tures. o dirza tai gali betkokios firmos nusipirkt, nebutinai is veho. nebutinai orginalu. 100 metu ten tas dirzas...

p.s jej turi senas nuplyshuses pagalves tai neismesk! padovanok man! as jas pujkiai susitvarkau ir toliau sekmingai explotuoju. Smile
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Schummy
Ir aplamai hebryte! jej turit kokiu nors NEdadauztu detaliu tai neismeskit! atiduokit man, as atsikalsiu, susiklijuosiu ir i sporta paleisiu.
Butu is Jusu puses "parama spotrui"

Aciu Smile

Garis
Dirzai pas S2000 man atrodo nenusprogsta kaip pas kitas masinas, o vat su airbagu kainom tai tikria beda, ieskok kas atrestauruotu. Klaipedoj airbagu man atrodo nebera, nors pasiskambink, gal as ir klystu.
Redagavo Garis 2008.07.12 20:34

Hassan
o jus man paaiskinkit - kaip jus remontuojates tas pagalves? Smile uzsisiuvar maisa ir "is akies" trotilo pridedat? Smile
Tomas
---
'01 S2000

www.per4m.lt

www.per4m.lt
Karlos
Jus cia pradejote maisytis...
Zmogus klausia paie variklio pagalves ir dirzus, o jus apie "air bag" ir sedyniu dirzus. Wink

Schummy parašė:
Ir aplamai hebryte! jej turit kokiu nors NEdadauztu detaliu tai neismeskit! atiduokit man, as atsikalsiu, susiklijuosiu ir i sporta paleisiu.
Butu is Jusu puses "parama spotrui"

Aciu Smile

Turiu pora vienetu nuplestu pagalviu.
Turbut man jos nebus reikalingos...
Redagavo Karlos 2008.07.16 10:44
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

Ahoy
jo ziuriu tikrai dviprasmiskai irasiau...Smile klausiu apie airbags bei sedyniu dirzus. Beje jei kazkam teko susidurt tai kaip yra su kompiuteriu, reikia keisti ar galima ta pati perrasyt po avarijos?

Schummy
Grin hehe
prajuokino hasanas Smile jo uzsisiuvam ir trotilo ish akies Cool

Ahoy: o kam tau tie airbegai ? pas eske ilga nosis, gerai sugeria smugi, tai tie arbegai tik nosy sulauzys jej kur nesmarkiai kalsi.
Na o dirzai (saugos) Grin tai ten pats gali. issiardai, atsukalioji daug daug varztuku, ishemi ten tokia skarda kuri nuo sporgimo uzsitempus, susuki sprandzina ir atgal surinkes susuki viska.

Bratka! neishmesk! kada prie progos kai i kauna leksi prigriebk! ot butu liux! Smile

medas
sakau gal nekursiu naujos temos, o atgaivinsiu senaja Smile
sita, kaip/kur/uz kiek? tvarket keleivio puses issprogusia oro pagalve, as pacios pagalves manau nestatysiu, bet sakau reikia prvilti, ar kitaip suklijuoti ta detale po kuria stovi pagalve, kiek suprantu cia geras varjantas, nes nereikia nuimineti visos paneles ir pervilkineti jos? užtenka ta staciakampi dangti nuimti ir tvarkyti? ar as klystu?

Schummy
na neklysti, panele palik ramybej, tik ta dangti islupi ir duodi suklijuot kam nors. Kaune yra du meistrai, nej vienas nepadare kad butu liux. Yra Sakiuose rimtas meistras. zmogus rimtai uzsiema. ko kaune nesugebejo patys geriausi meistrai padaryt tai jis be jokiu problemu padaro. Kainavo lyyyg po 100lt nepamenu gerai. Vidas vardas. +370 68757092 i ta kaima man nereikejo vaziuot. atvaziuoja jo agentas i miesta. surenka arbegus, sutvarko, isvezioja poto atgal is kur paime.

Tik isshimk issprogusio arbego rema. sutaupysi pora ar daugiau kilogramu. Ant drages geriau bus Grin

Karlos
http://www.airbag... Cool
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

Krakas
Airbegus gali paieskoti ebay.com karts no karto atsiranda. O del pacio SRS kompo tai kai prie sawo prijungiau diagnostikos kompa man raso "ecu replisment" tai kaip suprantu ji reik keisti. Sad nors Vln yra vietu kur ECU klaidas anuliuoja bet nepigei kainuoja Sad
Krakas

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita