Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Perku/Parduodu
 Spausdinti temą
Honda civic Type-R
Schummy
Parduodu saviskes mini poket roket Type-R
Gal kas norit savo mylimajai padovanot? Smile
http://auto.plius...id-1383565

Cia viena diena draginom, aplenke mano S2000, tai dabar parduodam/u, pirksim dyzeli. Tvarka namie bus!
Schummy prisegti paveiksliukai:
typer.jpg

www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Japas
cia rimtai aplenke eske? kazkaip keistoka, pas mano broli toks pat Typeris, bet kad jis mano eskes neaplenkia, neatsilieka , bet neaplenkia Grin Bet siaip super tackute, o tavo matosi dar ir islaizyta visa Grin
KaziuS2000

Schummy
rimtai nu Smile bet tai buvo lietui lyjant. Gal del to Smile

Japas
tikiu, kad kaltas lietus, nesiginciju, sitas Type R tikrai gerai vaziuoja, arkliu pakanka, bet eskes nelabai aplenk, bent jau standartas pries standarta Smile nes pvz vakar mane subaru Legacy 96m aplenke, as kai uzmyniau, tai jau galvojau adios amigos mano eske, nes taip uznese, kad valdymo nebeliko...nakti buvo didelis plikledis ant gatviu
KaziuS2000

Schummy
Oj tai as ir nuo 4to golfo ir nuo C merso esu gaves, Jau senai nesiraunu jaigu slapia arba jaigu sniegas Smile o su taiperiu tai kada nori tada ... VTEC

Baisuoklis
Vakar man vos širdis neiššoko, kai važiuojant link žaliųjų, už Santariškių žiedo, tam kalniukui prasidedant ant posūkio, pamačiau blizgančią dangą, iškart gazą atleidau, dar pagalvojau prieš posūkį patikrinsiu ABS, tai vos priliest pedalą užteko ir suveikė... Tai visa laimė, kad mašinų priešais jokių nebuvo, tai dar šiaip ne taip išdriftinau, bet vienu momentu galvojau amen bus Shock Keliai žiauriai apgaulingi dabar

Schummy
Nu va, geri auto ilgai neuzsilaiko, smagu kad liks Kaune o ne kaip kad visos i Vilniu ....

Japas
keliai tai tikrai pavojingi, chebra saugokim eskes Grin o va gaila, kad kaune lieka, labai malon vaziuojant vilniuj pamatyt koki idomesni bolida, tu nusisypsai, tau nusisypso, cool Wink bet Lietuvoje jau plius minus yra neblogu masinu, vis daugeja
KaziuS2000

strixas
ant ledo kosmaras su eske daugiau nebeksplotuosiu ziema jauti kaip kiekvienas ratas slidineja o dar jei pradeda plaukiot po kelia tai isvis lenkijoje sia ziema 100km gal ant 40km/h max vaziavau nors padangos tikrai neblogos eske ne ziemai gal kam reikia hardtopo joke Grin
autoparkas

Garis
Kai pripranti tai px tas ledas, kaip tik dar net linksmiau Smile Tik aisku visa tai galioja mieste, uzmiestyje didesniu greiciu tikrai kad kosmaras Sad
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

strixas
ka as zinau kaip 6 begiu ratai prasisuka
autoparkas

Schummy
O t kaip zmones su bnw'ais vazineja ? Pagalvokit kaip jiem linksma kai sikna 20% lengvesne uz prieki.

Garis
As turejau kazkada BMW, su ja nepalyginamai lengviau vaziuot, nepasakyciau kad smarkiai skyresi nuo FWD. O eskej tik duok daugiau gazu, is kart ratai praslysta ir pradeda sikna mest, todel su gazu reik labai atsargiai, kaip sako lenktyninkai, isivaizduot kad tarp gazo pedalo ir bato yra kiausinis padetas. Netgi staigiau atleidus gaza sikna sumeto, bet tai sakau, kai pripranti ir ismoksti vaziuot pasidaro nebebaisu, as ziema visus lenkiu, nors is pradziu su pensininkais pirmoj juostoj vaziavau ant 30.
Redagavo Garis 2011.03.18 14:14
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

strixas
su bmw mercedes jokio skirtumo realiai nera vaziuojant fwd ar rwd ziema
autoparkas

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita