Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
Naujas projektas
Schummy
Pradinis variantas
Schummy prisegti paveiksliukai:
2_2.jpg

www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Schummy
step II Smile
1_2.jpg

Redagavo Schummy 2011.02.19 18:30

Baisuoklis
Oba! Siunteis? Ką iš jos darysi? Smile

MTB
pagaliau, ir ale ot slapukaiSmile laukiam projekto eigos

http://kitaip.tumblr.com/
Japas
woW.... tai smulkmenas gal papasakokit Wink jega.s2000 KLUBAS ATSIGAUNA Cool
KaziuS2000

Japas
p.s. bamperis kazkur matytas Grin
KaziuS2000

Schummy
MTB parašė:
pagaliau, ir ale ot slapukaiSmile laukiam projekto eigos

nu tokios ir smulkmenos, Smile
Nupirkau angliska S2000.
Turiu nenaudojama normalios puses kebula su vietiniais numeriais. Tai viska is to anglisko kebulo permetu i savo kita kebula ir turiu normale eske. Ja is manes jau beveik nupirko Pranas Sasnauskas. Kuris greitu metu papildys eskininku gretas. Prisegu fotke is surinkinejimo
33_1.jpg

MTB
smagu, kad papildys gretas sportininkaiSmile

p.s koks ratu issukimas preiki, turbut i drifta vaziuosGrin

http://kitaip.tumblr.com/
Japas
Gera gurdeti, kad pleciames Wink o kai uz vairo dar ir mokantis puikiai vaziuoti, tai dvigubai geriau Smile

o tai sitas projektas bus plius minus daily caras, kasdienai ekploatuoti ar sportui i trasa?
SUPER VTEC
siais metais nemazai projektu, vasara manau bus i ka praeiviams ir masinu gerbejams pasiziuret ir pasidziaugt
KaziuS2000

Schummy
Na manau bus labiau savaitgalinis / fast lap'inis projektelis. Darysis labiau sportui ir tures funkcija po gatves vazineti.

Japas
nu super, galesi gtveje su Catu pasicigalinti,paskutinem mano ziniom 500arkliuku sukiso jis po kapotu Shock o tu ka darysi jei nepaslaptis? atmosferikas ir liks?
KaziuS2000

Japas
bet tai sita S2k tai idomiai atrodo,neteko dar matyti zalios...bet to kazkokia sava atrodo, bamperis kaip pas mane, galinis spoileris kaip ant buvusios manos...Bet kai cool, kaip gerai Cool o kur juoda tavo, nesupratau kuria pardavei tu? sportine ar standarta?
Redagavo Schummy 2011.02.22 19:04
KaziuS2000

Schummy
na kad as nei sportines nei gatvines nepardavineju. Ir sitos nepardavinejau. Planas buvo daryti dar viena sportine. Bet nespejau. Atsirado Pranas Sasnauskas ir sako perku tokia ir pasidarysiu ja pats. Smile
O ar jis turbo des ar nedes as nzn Smile

Nuotraukoje: DONE Smile
6_1.jpg

Redagavo Schummy 2011.02.22 19:05

Japas
nu nice atrodo Wink jau i trasa pust gales VTEC
KaziuS2000

Schummy
Nuuu va, masinyte jau kieme! Laukia kada bus isvesta i Vilniu.
8.jpg

Redagavo Schummy 2011.02.23 14:51

Baisuoklis
Tokią spalvotą ir paliks? Smile

Schummy
Tai kas cia pasakys tau Smile Gerai ir taip atrodo Smile
Jaigu buciau ja dares ir toliau tai dazyciau baltai. Ir pigu ir grazu. Bet iki dazymo bus cia ir taip ka paveikti.
Lankai, lengvinimas, pravodkes darbu darbelis, sportines vairo kolonkes dejimas, stabdziu sistemos tobulinimas ir dar daug visokiu smulkmeneliu... O galiausiai jau po visu test drive imi voleli i rankas ir dazai Smile

PSasnauskas
che che, dėkui kad temą užvedėt Smile
žodžiu, mašina TIK žiedui (BO, minižiedas ir pan) ir kartais riedės Vilniaus gatvėmis for fun.
Dėl baisios finansinės padėties ir laiko trūkumo, išvažiavimas iš garažo užtruks ilgai, bet tikslas šiemet išlyst bent patestuot kaip ji važiuoja FL.
Spalva: preliminariai juoda.

Kadangi esu baisus N/A fanas ir nekenčiu turbo (jau esu tokių dalykų pridaręs gyvenime), tai turbo tikrai ne, kompresorius - GAL jei truks galios.
Pradžiai rimti coilai, trumpesnis diff'as, Hondata, plokštelinė LSD, didelis svorio atsikratymas, HardTop'as, lankai ir pan.

www.facebook.com/FitLifeRacing
Japas
Nu chebra, ne mano eske, bet vis dar dziaugiuosi, PSasnauskai, tu cia tikrai zveri ruosi, po test drive BMW ir AUDI i garazus nubaidysi Grin zodziu, man tai super, net ir spalva, tokia neeiline, nemaciau dar tokios spalvos eskes, o jei tektu ir dazyti, tai uzskaitau, kad baltai Smile bet isprincipo tikrai supratau, kad ir be dazymo cia darbu darbeliu...Na bet tiklai laukiam kelyje ir kuo greiciau , sekmes projekte Cool
KaziuS2000

Japas
jei netycia nereikes galines vairuotojo puses faros, tai man labai reikia, turiu galine tik be stikliuko, tai kazkaip jei pardavinesi, tai pasakyk
KaziuS2000

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita