Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
Das viena geltona S2000 riedes Lietuvos keliais
Japas
Sveiki Gerb. kolegos, su pasididziavimu noriu pranest, kas as vel eskiu gretose. Kaip yra zinoma, "netycia" buvau pardaves savo eske, bet ilgai netrukus, padeciai stabilizavus, isigyjau kita Honda S2000, bukle buvo puiki, iskyrus stoga (supjaustytas) ir spalva nelabai grazi buvo Sad ir nelabai piktai atdrodeSad Tai po siokiu tokiu investiciju, ir pora naktu darbo mano naujoji grazuole jau sutvarkytaSmile (foto imesiu veliau, visa masinos atgaivinima sekiau, fotkinau ir su Schumio paqgalba kaupem foto).
Masinai buvo atliktas pilnas spalvos pakeitimas, i ryskiai geltona su trigubu sluoksniu perlo, kapotas ir bagazine nudazyti juoda perlo spalva su aukso dulkem, uzdetas naujas stogas, be to masina islengvinta, ismesta ko nereikia, uzsakyti nauji ratai ir spoileris, pilnai pertikrinta, piktos isvaizdos ir super atgaivinta HONDA S2000 jau pasisruosus vaziuotiGrinDD

Dekui Schumiui uz konsultacijas ir patarimusSmile
KaziuS2000

Schummy
tai kad ner uz ka cia dekot Smile
Tu kaupk fotkes ir kurk koki aprasima bent trumpa. Desim i naujinas.
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Japas
ok, va tik siek tiek liko kokybiskai darinkt ir sian vakare man spoileri atsius, tai uzsidesiu, tada pafotkinsiu ir atsiusiuSmile oj kaip as dziaugiuosi, labai man sis projektas patiko, gavosi superSmile
KaziuS2000

Japas
Kazkaip man atrodo S2000 klube istikro yra vos keli nariaiSad kur gi kiti, praneskit savo s2000 situacija, naujienasSmilesmagu pasidalint naujienom
KaziuS2000

Baisuoklis
Dziaugiuosi, kad pagaliau susitvarkei savo mažytę ir likai patenkintas, sveikinu Wink
Panašu, kad šias gražuoles variuoja labiau brandesni (tarkim taip išsireikšiu) ir ne perdaugiausiai laiko turintys žmonės, tai ir reiškias nedaug Smile Civic'ų jaunimas aktyvesnis gerokai Grin

Japas
Vyresnieji gali pamokyt jaunesniuosius Smile bet pilnai sutinku, kad laiko gal neturi Smile zodziu, svrabu, kad bent keli zmones yra Smile tai gal kad susimeetinam baisuokli? P.S. Vakar gavau galini spoileri, pagaliau atsiunteSmile wow, kaip kietai atrodo Grin
KaziuS2000

MTB
kaip apie BMW "emkes" sklando anegdotai kad lietuvoi daugiau ju nei gamykla isleido, tai tuoi ir su geltonom eskem lietuvoi taip busGrin turbut puse visu esanciu yra geltonosSmile
kiti nariai nesnaudzia, po biski klibina masinas pavasariui Wink

p.s greiciau foto deek!

http://kitaip.tumblr.com/
Japas
Nu jo Lietuvoj manau geltonu eskiu daugiausia Grin nu bet chebra sutikit, kad tokia masina turi buti ryski ir pastebima, o geltona mano nuomone S2000 tinka labiausiai (p.s.man dar balta unreal gerai atrodo, bet mieliau geltona, nes Lietuvos klimatui balta gal nelabai tinka) Grin

Klibina klibina, va susisiekaiu su vienu nariu, tai jis taiup pat projektuka darosi, tyliai, nieko nesako, bet manau projektas bus liuksSmile kazkaip mazai tu eskiu standartiniu liks Smile
KaziuS2000

Baisuoklis
As tai visada uz meetus, nors ir dviese Grin Jei tik yra norinciu, as visada uz Wink

Japas
Tai davai sutarem, jeinebus daug sniego 4dieni panoramoj (bet dar reik zieminius ratus uzsidet,as su vasara)
KaziuS2000

Baisuoklis
Kaip tik daug sniego (ir mazai drusku) zjbs Grin siandien nakti i miesta lysiu VTEC

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita