Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Perku/Parduodu
 Spausdinti temą
Parduodu Ratlankius
Japas
Parduodu lietus ratlankius R17 RONAL, idealiai tinka S2000, skyles ir centrine viskas tiksliai jei, lengvi. Apsoliuciai nauji.Kaina sutartine, Daug neprasysiuSmile Va kokia nuoroda radau, nes foto neturiu
www.vissauto.lv/img/products/normal/1_cu32815_R41.jpg
Redagavo Garis 2010.11.16 15:13
KaziuS2000

Baisuoklis
is kur cia gavai tokius ir kodel parduodi jei ant s2k tinka? Smile

Japas
Nu tai, kad VOLK RACING jau kaip ir nupirkti Grin plius garze vietos jau nera ratams det
KaziuS2000

Baisuoklis
Tokius pacius VOLK'us desi? Shock

Japas
Ne, siaip labai panasus, bet stipiu maziau...nu jei viskas isei ok, tai pamatysiSmile tokiu paciu siaip norejau, bet nera
KaziuS2000

Baisuoklis
Gerai, kad ner Grin ir taip niekuo nesiskirsim beveik Wink

Japas
Siaip manau, kad musu eskes bus labai panasiosSmilenes man eske yra pati graziausia tokia, kaip as jaisivaizduoju, o isivaizduoju tokia, kokia tu turi, tad sunku atsisakyt to noro, nu bus smagu, galesim kaip Dvyniai vazinet, veidrodinis atspindysSmile)) tik va, kad pas mane pakolkas spoilerio nera ir nzn ar bus;/ nenoriu nieko sakyti, bet kartais susilaukiau kritikos del to spoilerio kur pas tave, bet mano asmenine nuomone, tai jis superinisSmile
KaziuS2000

Garis
Is kur ir kokiom kainom jus tuos Volkus traukiat? Nes kiek ziurejau kainas internete tai kosmosas kazkoks...
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Baisuoklis
Jo, Kaziau, iš kur pas tave tiek lėšų Volkams? Grin
Tegul sako ką nori, man spoileris zjbs Pfft nors aš asmeniškai jokių neigiamų reakcijų dėl jo negirdejau Wink

Japas
Nu chebra, kas iesko tas randa, aisku negaliu pasakyt, kad jie labai pigiai kainuoja, ne 200 lt uz vieneta Grin ir nesakau, kad labai lengvai galiu sau leist juos nusipirkt, pasitaupau kokia savaite, nevalgau,negeriu va ir volkus nusiperku Cool aisku juokauju,bet man volkai labai grazus ir kaip ziurejau komentarus ir is praktikos, tai rimti ratai, o kai labai nori viskas imanoma Smile pvz siuo metu labai pavydziu baisuokliui, nu superiniai ratukai ant jo eskes Wink
KaziuS2000

Japas
As siuo metu rades naujasnio modelio volkus uz 7500Lt, man paprasciausiai pasiulo pazystamas, dazniausiai siulo nevertus demesio ratus, kur tikrai neverta net galvot, bet buna, kad ir superiniai pasitaiko Smile
KaziuS2000

Japas
PIRKIT RONALUS !!!!! PIGIAI !!!!!
KaziuS2000

Garis
Mjo, tikrai kad kosmosas... As jau savo 5Zigen kai pirkau isivaizdavau kad kosmosa nupirkau, nes atsistojo man jie 3600Lt su visais muitais ir atvezimu is JAV, o cia dar 2 kart daugiau! Nu aisku ner ka lygint 5Zigen su Volkais, vien jau del to kad pastarieji yra kaltiniai, bet tai ir kaina atitinkama...
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Japas
Kaina tikrai kosmosas, mano nuomone tai is principo neverta Volku pirkt , kam jie reikalingi kasdienai vazineti, cia tik stailas Smile geriau paprastesnius ir uz gera kaina, nes kai ant karsto brangiai nusiperki, paskui labai gaila Sad patirtis
EEEEEEEE...........PIR$KIT RONALUSSmile))))
KaziuS2000

Japas
Gal kas netycia noresite mano ratlankiu su vasarinem padangom, dar ant pora sezonu drasiai uzteks, patys ratlankiai nauji

KaziuS2000

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita