Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
Lipas
Japas
Sveiki kolegos, gal kas netycia zino kur lipa isigyt Lietuvoj, gal kas parduodat ?
KaziuS2000

Japas
Jau konservuosiu savo eske ziemai i garaza, reiks kazka patobulint pries vasara Grin o is to paties garazelio issitrauksiu savo sportini civic, neseniai 6 cm sudropinau, tai ar neteks pusnu stumdyt Grin VTEC
KaziuS2000

Schummy
ebay
Manau bus greiciausiai. Rink shaika kas dar notetu tokiu lipu ir daryk gopini pirkima, tai kaina gera padaro. Cia senai forume hebra jau taip dare, yra linkas pas ka pirko. Pirktum pas ta pati manau nebutu problemu. Paieskoks kaskur forume cia turi buti tema apie lipus!
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

yang
Tas linkas jau expired, davai jungiames man irgi front lipo reikia, machiau ebay pilna po 9 baksus, bet parsiuntimas 100, tai va kas nori rashykit pm bo as uzhsisakinesiu paliubom Wink

Schummy
AP2 po 109$ ?Smile

arturas
as irgi prisijungciau pirkciau taip pat Smile

Japas
As taip pat tikrai imu
Smile
KaziuS2000

Japas
tai kaip grupuojames?

KaziuS2000

Schummy
Vuojej.. AP2 CR lipas 1000lt + muitas. As gal palauksiu kitu metu.
Redagavo Schummy 2010.02.20 08:38

kadras
numeskit info bei kainas Grin as ir tikriausiai pirkciau Cool

arturas
Yra galimybe pirkti is ebejaus is amerikos daugybe priekiu kuriu nesiuncia i LT jei ka domina rasykit nes as siusiuosi eskei spoileri ir dar keleta smulkmenu tai jei kam ko reikia tai galima butu prie to pacio Smile mano skype: artux911 tel: +37068483525 jei kam idomu rastelkit papasakosiu placiau ir susitarsim Smile

kadras
tai cia pirkimai juda ar nieko negirdet? Grin

yang
AS irgi pajamciau Smile isivedzhiau is skype artux911, bet offline , jei dar pora dienu neprisiauksiu pasuksiu nurodytu tel Smile

Japas
Sveiki, lipo tema taip ir pasibaige, bet as visgi isigijau ji, masina mano dazykloj, ruosiama sezonui,tai nlb galiu lipa nufotkint, jei kam patiks, tai galesiu suveikt, jis labai labai panasus i sita, bet firma ale mugen, del autentiskumo negarantuotas, bet gyvai jis mano nuomone atrodo labai graziai ir piktai, na kai bus foto parodysiu tikra
Japas prisegti paveiksliukai:
00_s2000winnerfl.jpg

Redagavo s2k_admin 2010.05.09 16:40
KaziuS2000

Schummy
cool, kaip man reiktu tokios lupos ant sportines Pfft
kiek kainavo?

Japas
isorija tokia, kad lupa pas pazystama ilgai dulkejo garaze, pamaciau ir isigyjau, sumokejau 700Lt, bet reikejo ja davest iki geros, apibaksnota visa buvo, nes i prieki beveik 10cm issikisus Smile ideja mano tokia, kad nuimt kopija, ka manai? nuemus kopija galima isvis sau pigiai pasidaryt, be to mano pusbrolis ivairaus tuningo tiekejas i LT, tai suvestu su zmonem kurie padarytu Smile as primeciau, kadm ant tavo sportines tai unreal ayrodytu, be to ji lygina dugna ir oro srauta meta i paemima, nu kampai tokie
KaziuS2000

Schummy
na ideja tai liux. Tai tu susiorganizuosi->nukopinsi->padarysi gamini ir parduosi? ar kaip ?

Japas
Tai manau taip ir padarysiu, is pirmo parodysiu realiai kaip atrodo , o jei patiks tai pakopinsiu ju daugiau ir jums galesiu uz savikaina atiduot Smile daugiau eskiu bus su lipais Grin
KaziuS2000

Schummy
Tai kaip greit butu galima nepaziurejus sita reikala prasprest ? Man dabar didziausia dilema buferio lupa! o tu cia kaip is giedro dangaus Smile

kadras
as ir tokia nupirkciau Smile

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita