Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
kokie pas ka ratlankiai?
Japas
Sveiki, labai idomu pasidare kokie pas jus ant S2000 ratlankiai stovi, kiek tenka matyt, prasilenkt, tai pakankamai geri. turiu pasiulyma VOLK RACING kaltinukus isigyt,nauji, tamsiai bronziniai,gal kas apie juos nuomone turit?
KaziuS2000

strixas
work s2r 18" 9.5 8.5 et 35 Shock vasariniai saltu sezonu stock ap1

MTB
Volku daug juk modeliu yra, patikslink kokie ismatavimai, isnesimai, ir tikslus modelis. Bronziniai tik nezinia kaip prie tavo spalvos deretu. Galiausiai, pilna forumu kur daug kas turi aftermarket ratus, tikrai rasi tokius uzdetus ant SSmile kaip bebutu, volk - geras pasirinkimas.

http://kitaip.tumblr.com/
strixas
advan butu dar geresnis

Garis
Pas mane 5Zigen GN+ bronziniai priekis 7.5" ET48 R17, galas 8.5" ET48 R17. Ziema stock R16
Redagavo Garis 2009.10.30 07:47
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

medas
Gari ir Strixai, o kaip jum su tokiu isnesimu sekasi vazineti?
nes kiek pamenu ET68 min ant priekio eina ar kazkas pns..
bo pas mane irgi 17'' 8'' ET48, tai per kelio nelygumus ziauriai ''tampo'' ko visiskai nesijaucia su stock 16''. beto ir stab.traukutes spejo pabyreti per vasaros sezona...

strixas
/-\ ir stabiliau ir visxas ciki vasara reiks lietuvoi galinius pravalciuot ptiekinius praplatint kokiais 3 cm ir bs galima ieskot bbs lm su et30 gale ir et35 prieki 10j gqle prieki 9.5 VTEC

Gal kqs parduoda coilus kw3 Smile
autoparkas

Garis
medas parašė:
Gari ir Strixai, o kaip jum su tokiu isnesimu sekasi vazineti?
nes kiek pamenu ET68 min ant priekio eina ar kazkas pns..
bo pas mane irgi 17'' 8'' ET48, tai per kelio nelygumus ziauriai ''tampo'' ko visiskai nesijaucia su stock 16''. beto ir stab.traukutes spejo pabyreti per vasaros sezona...

Nu kad s2ki forume raso kad su standartinio plocio padangom (215 prieki 245 gale) galimi tokie minimalus ET: priekis 48, galas 45, tai pas mane kaip ir ant ribos. Siaip priekis niekur neliecia, gale liecia bamperi is vidaus, nesimato ir netrukdo, bet jau reik per gera duobe pravaziuot kad ten liestu, ipatingai liecia kacergoj kylant uz makuskes esanti kalna Smile Tiesa masina neziminta, bet ir su zeminta manau neliestu, bent jau su didensiu neigiamu isvirtimu galima butu sita reikala pataisyt. Vat Schummis ET40 ant savo sportines all round uzmetes buvo, aisku isvirtimai zveriski, bet irgi niekur neliete Smile Del tampymo - tampo del didesnio padangos plocio, ne del ET, stabilizatoriaus traukes issidevejimas irgi su ET nieko bendro neturi.
Redagavo Garis 2009.10.30 13:35

Kujeju©...

medas
Gari, o kokio plocio pas tave prieki gumos uzmautos?
nes as norejau deti 215 (kaip ant originaliu 17''Wink bet mane isdurnino kad tipo neatitiks auksciai su galu ir pns.. kazkaip ir pasimoviau ant to ir uzsidejau prieki 225.. sakai del to gali tampyti? bo ziauriai uzknisa.. jokio malonumo po vilniaus gatves vazineti..
o pvz strutbar'ai pataisytu sita reikala?

Garis
medas parašė:
Gari, o kokio plocio pas tave prieki gumos uzmautos?
nes as norejau deti 215 (kaip ant originaliu 17''Wink bet mane isdurnino kad tipo neatitiks auksciai su galu ir pns.. kazkaip ir pasimoviau ant to ir uzsidejau prieki 225.. sakai del to gali tampyti? bo ziauriai uzknisa.. jokio malonumo po vilniaus gatves vazineti..
o pvz strutbar'ai pataisytu sita reikala?

215 pas mane. Mano po kelia netampo, nu gal siek tiek, bet labai nedauk.

Kujeju©...

Garis
strixas parašė:
Gal kqs parduoda coilus kw3 Smile

noosee pardavinejo, gal dar turi, paziurek skelbimus

Kujeju©...

Schummy
Pas MTB sudeti tie buve noosee kw3
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Japas
Sveiki, va isigijau VOLK RACING CE 28, naujutelius kaltinukus. Puikiai tinka s2000, nes grynai jos ismatavimai.Tikrai esu labai patenkintas neskaitant, kad teko krizes metu atsisveikint su pinigeliu kruvele Grin
KaziuS2000

Karlos
Geras pasirinkimas Cool
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

Schummy
ooo! nu nice ! imesk fotke kaip ant eskes atrodo!
Kokiu ismeru ? kiek sveria? ir aisq jaigu nepaslaptis kiek $ ? Smile

Japas
Mielai foto imesciau kaip ant automobilio atrodo, bet siuo metu garaza uzkoncervuoti, bet manau gal siaip nufotkinsiu, galiu tik pasakyt, kad ant savo eskes jau daug ratu pakeiciau, na vis neradau kas gerai atrodytu, tad galiu tikrai patart kas nores isigyt , kad sitie volkai labai ant eskes gerai atrodo , labai rimtai, papiktinaSmile mano R17, didesniu nenorejau ir nemanau, kad dideli gerai, o del kainos tai tikrai atsiprasau, paslaptis tegul buna, nes nepigiai Sad
KaziuS2000

Schummy
Nu paslaptis tai paslaptis Smile
Pries tris metus kai pirkau OZ superlegeras tai kainavo vnt 1050lt.
Db galvoju sportinius ATS pirk bet siek tiek brangokai gaunasi. Aisq 12vnt perkant nuolaida 15% padaro.
O siaip tai vieni is geresniu ratu tai orginalus eskes. Gal siek tiek etas per didelis. Kaina irgi 990lt.

Tu dar esminio dalyko nepasakei, kokio plocio tie grazuoliai ratlankiai?
Schummy prisegti paveiksliukai:
s204.jpg

Redagavo Schummy 2009.11.10 08:11

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita