Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
Atostogos
Schummy
Taigi, Lenkija iveikta. Blogo kelio buvo nedaug, gero irgi Grin Uzsipyliau Shell V Power 100oktano. 1l-3.70lt. Tai pasijuto, kad lietuviskas statojlinis 98 nera geras benzas Smile Su salyga, kad Lenkijos autostradoj kas kilometra sviesaforas tai kuro sanaudos 9l -100km. Ten kur sviesaforu nebuvo tai labai geras daiktas buvo cruise control. Su salyga, kad sviete saulute ir buvo karsta tai vaziavom nusileide stoga. O tik ivaziavus i Cekija prasidejo dideli lietus, tai teko uzsidaryti stoga nes labai jau idomiai atrodem Smile Bet siaip, nei lashas neikrito i salona. Taigi shend viso 850km. -10h. Eske saugiai uz dideliu vartu nakvos. Bus galima ramiai issimiegotSmile
Tai iki ryt Smile

s2000.hostingas.in/images/news/staryjicin.JPG

s2000.hostingas.in/images/news/kiemas.JPG

s2000.hostingas.in/images/news/es1.JPG
Schummy prisegti paveiksliukai:
kruiz.jpg

Redagavo Schummy 2009.06.30 18:04
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

MTB
o jau sypsena iki ausuSmile smagu girdeti kad viskas ok, dar smagiau jei vis matysim keliones dienorasti su foto!! (tarpkitko ideja ir kitiem kolegom keliaujantiems su S)
reljefas po biski kalnuotas daros, kuo toliau tuo smagiau turetu but, baltas pavydas.

p.s. del sito ismetimo mergaite turbut nebesiskundzia? Smile

http://kitaip.tumblr.com/
Hool
super .... Smile
del lietaus... vakar irgi teko po lietaus is karto vaziuoti be stogo
realiai be stogo galima vaziuoti ~140 aisku muzika girdisi sunkiai bet kitu nepatogumu nesukelia (apart sugadintos sukuosenos ir galimo perpusto kaklo Grin ).
Taciau jei vaziuoji su uzdarytais langais, bent jau mano AP1 vanduo kuris eina is priekio, krenta ant soniniu stikliu, slysta jais iki galo arba iki sono virshaus ir tuomet kazkiek patenka y salono vidu....
Jei vaziuoji nuleistais stiklais tai vandens patenka maziau... bet vistiek kazkiek prilasha.

sekmes kelioneje, as kazkaip nepasirysciau su tokia auto keliauti toli... nors mano kolega su savo MX5 apkeliavo visa europa ir net joje nakvoje Shock

http://127.0.0.1
Garis
Jo cruizas geras dalykas, nezinau, be jo negaleciau net iki kokio Kauno davaziuot, man kazkodel ziauriai kojos raumeni pakerta nuo gazo pedalo laikymo, islipes po to vos paeinu Sad Reikia kitu sedyniu, gamyklines man nepatogios...
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

medas
fantastika!! blem uzpavydejau siek tiek tau... bet kartu primetu kad jei pvz ne viena eSke varytu o kokios 3-5-... tai vapse nerealus tripas gautusi Smile

o vat kaip tau su bagazu? kaip bachuras tai suprantama tikrai telpi, bet va moteriskaites (pvz mano) tai kai prisikrauna daigtu porai dienu , tai net i dzipa nebetelpa Grin

Schummy
Hool parašė:
as kazkaip nepasirysciau su tokia auto keliauti toli... nors mano kolega su savo MX5 apkeliavo visa europa ir net joje nakvoje Shock

Smile o kodel nepasiryztum?? Jokiu problemu dar nebuvo. Kas liecia technine puse tai jokiu jokiu problemu nekilo. Na nebent tai kad rx7 su turbo aplenke :/

Schummy
MTB parašė:
p.s. del sito ismetimo mergaite turbut nebesiskundzia? Smile

Nebesiskundzia, as db skundziuos :/ truksta kasko. ypac kai pro sona pravaziuoja koks ferararis ar koks rx7 turbo ir pagazuoja. Smile

Schummy
medas parašė:
fantastika!! blem uzpavydejau siek tiek tau... bet kartu primetu kad jei pvz ne viena eSke varytu o kokios 3-5-... tai vapse nerealus tripas gautusi Smile

o vat kaip tau su bagazu? kaip bachuras tai suprantama tikrai telpi, bet va moteriskaites (pvz mano) tai kai prisikrauna daigtu porai dienu , tai net i dzipa nebetelpa Grin

Tai del 3-5 eskiu reik varyt i eskiu euro myta. ten ju buna kaip rojui Smile

O del vietos tai puse metu instaliavau draugei vietos taupymo programa. Buvo keli errorai, bet tiek jau to. Siaip dar butu tilpus viena kuprine ir alaus jascikas Smile Tai skaitau, kad su vietos tilpimu susitvarkem.

Schummy
Taigi,
Antra diena pralekem apie 850km. apie750km buvo vien greitkeliai. Ispudi paliko Kroatijos mokamas greitkelis. Lygus, naujas toks, platus. Ir kas idomiausia tai tam greitkeli buvo gal tik kokios 5kios mashinos. Drasiai buvo galima pabandyt top speed, bet kazkaip nejauku buvo del milicijos. Tai vaziavau kaip ir visur 139km/h.
Like 100 km buvo serpantinai, pilni furu. Tai toks ir malonumas... Veliau kai uzgrybavom tai teko apsisukti ir gryzti apie 30km. O jau gryztant tai 0 furu, 0 lenkimu. Tai buvo smagu! Smile Dingo visas keliones nuovargis, ir monotonija.
Apsistojom viloj. Eske stovi saugiai tiesiai po langais, prie paradinio iejimo Grin
Nuotraukoje austrijos greitkelis ir Kroatijos muitine.
s2000.hostingas.in/images/news/austr.JPG

s2000.hostingas.in/images/news/kiem.JPG

s2000.hostingas.in/images/news/P6296959.JPG
Redagavo Schummy 2009.06.30 18:03

Garis
Jo autostrada kroatijoj tikrai afigiena. Siaip ji ne per seniausiai ir pastatyta, ir dar man atrodo iki galo neuzbaigta, kai paskutini karta vaziavau pries 5 metus tai buvo iki Zadaro. O iki kur zadat mint? Apsiribosit siaurine Kroatijos dalim ar vaziuosit pieciau? Siaip labai rekomenduoju vaziuot pieciau, daminti iki Dubrovniko, laibai idomu, ten net gamta pasikeicia, atsiranda augalai ir medziai visokie idomus, cikados (tokie vabalai labai idomiai cvirpiantys). Bet jei nezadat vaziuot tiek toli tai siulyciau apsistos kazkur ties Senj, nes toliau ten nieko idomaus, kalnai sumazeja, prasideda daugiau lygumu... Gamtovaizdis atsigauna tik prie Makarska. O i Italija nezadat uzsukt? Siaip Venecija visai netoli, siulyciau gryztant namo butinai uzsukti ir po to pravaziuoti per alpes, vaizdai pasakiski!
Redagavo Garis 2009.06.30 12:49

Kujeju©...

Hool
o kaip su svilpesiu kuomet stogas uzdetas prie 130? man teko varyti pries veja kuomet jis buvo striprus tai OMG realiai nuo 110 muzono visiskai nesigirdi nors jis uzsuktas beveik ant pilnos "katushkes" apie susinekejima su keleiviu tai net nesneku... Shock

sekmes kelionese ir laukiam daugiau keliones "blogo" yrasu Grin

http://127.0.0.1
Hassan
Hool - kažkaip labai neigiamai rašai, apie važiavimą be stogo, toks jausmas, kad tau išeina tik vokiečių gatvėje be jo cruisinti Smile

Viskas ten gerai be stogo iki 150. Greičiau pastoviai važiuot nebandžiau.
taip, muzika nebesigirdi, bet aš dėl to labiau savo išmetimą ir silpną AP1 aparatūrą kaltinu, o su keleiviu galima kalbėtis be problemų, jei jis tavęs nori klausytis ir neturi klausos problemų Smile

Beje, man kažkaip per lietų bėga į saloną. Nelabai daug, bet bėga.
Redagavo Hassan 2009.06.30 15:49
Tomas
---
'01 S2000

www.per4m.lt

www.per4m.lt
Schummy
Garis parašė:. O iki kur zadat mint? Apsiribosit siaurine Kroatijos dalim ar vaziuosit pieciau? Siaip labai rekomenduoju vaziuot pieciau, daminti iki Dubrovniko,

Zadam mint iki Cavtat, cia gaunas apie 15 km uz Dubrovniko Smile i italija nevaziuosim. Pernai buvom su kemperiu ten nusigriozdine Smile

Schummy
Hool parašė:
o kaip su svilpesiu kuomet stogas uzdetas prie 130? man teko varyti pries veja kuomet jis buvo striprus tai OMG realiai nuo 110 muzono visiskai nesigirdi nors jis uzsuktas beveik ant pilnos "katushkes" apie susinekejima su keleiviu tai net nesneku... Shock

Na del svilpimo tai didelio diskomforto nepajutau, Siaip susisnekam gan normaliai, muzika irgi girdis, Va kai ivaziuoji i tuneli su nuleistu stogu tai nepatiko, nors drauge sugebejo dar ir telefu kalbet, Poto klausiau ar girdejos normaliai? sake- jo o ka? Grin

Schummy
Aj pamirsau papasakot vakaryksti NUOTYKI !
Vairavo brangioji. Nu zodziu saulute, stogas nuleistas, greitis 130km/h viskas liux. Prodigy kala, cipsus valgau VTEC . Nu ir uz posukio BELENKOKIA lietaus siena. Aisq as sakau VARYK neletink. Bet kurgi,.. drauge issigando ir pradejo vaziuot paskui fura ant 80km/h ir rekt, kad nieko nemato ir greiciau nevaziuos. Nu pamaciau kad cia nieko gero nebus, tai pradejau sakyt poto jau rekt, kad stok! Bet su salyga kad buvo apimta panikos tai stabdimas vyko labai palengva. Nu ir kol sustojo iki nulio tai kaa Smile issimaudem su visais cipsais Grin gerai kad turejau po sedyne toki skudureli kur sugere vandeni. Tai issisluosciau. Bet siaip fun buvo Grin nepamirsiu ilgai sito dusho

Schummy
Sviezios fotkes VTEC

s2000.hostingas.in/images/news_cats/DSC07757.JPG

s2000.hostingas.in/images/news_cats/DSC07787.JPG

s2000.hostingas.in/images/news_cats/DSC07805.JPG

s2000.hostingas.in/images/news_cats/P6307053.JPG

s2000.hostingas.in/images/news_cats/P6307055.JPG

s2000.hostingas.in/images/news_cats/P6307056.JPG

s2000.hostingas.in/images/news_cats/P6307065.JPG

s2000.hostingas.in/images/news_cats/P6307068.JPG

s2000.hostingas.in/images/news_cats/P6307074.JPG
Redagavo Schummy 2009.06.30 18:01

TYpeR
nerealus grozis.. net pavydas sueme.. noreciau palisti po tuo kriokliu Smile galetum ir daugiau foto imest..
sekmes besiilsint ir keliaujant VTEC Smile

Garis
Ooo Plitvica, nerealu Smile O kur jus tokia vieta radot kad nufotkint tuos ezeriukus ir kriokliukus is virsaus? 2 kartus ten buvau, viska isbraidziau ir neradau Sad
Tai jei jau minat tiek toli tai uzsukit i Juodkalnija, sako ten viskas kaip Kroatijoj, tik zymiai pigiau ir maziau zmoniu.

Kujeju©...

Schummy
Garis parašė:
Ooo Plitvica, nerealu Smile O kur jus tokia vieta radot kad nufotkint tuos ezeriukus ir kriokliukus is virsaus? 2 kartus ten buvau, viska isbraidziau ir neradau Sad
Tai jei jau minat tiek toli tai uzsukit i Juodkalnija, sako ten viskas kaip Kroatijoj, tik zymiai pigiau ir maziau zmoniu.

Itariu tu variai per antra iejima? Nu nes jaigu varytum per pirma iejima tai neimanoma nepamatyt tos "panoramkes" Tik tik pradedi eit, koki 30metru nuo biletu kasos toks vaizdas atsiveria. O kita fotke (1ma) tai jau gryztant, islipus is traukinuko, kai pedini isejimo link ir fotkini sau po kaire Smile

Garis
Schummy parašė:
Garis parašė:

Itariu tu variai per antra iejima? Nu nes jaigu varytum per pirma iejima tai neimanoma nepamatyt tos "panoramkes" Tik tik pradedi eit, koki 30metru nuo biletu kasos toks vaizdas atsiveria. O kita fotke (1ma) tai jau gryztant, islipus is traukinuko, kai pedini isejimo link ir fotkini sau po kaire Smile

Nezinau per kuri, abu kartus variau per ten kur su laivuku kelia per ezera i kita kranta.

Kujeju©...

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita