Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
s2k as daily car
Julius
Na pas mane irgi vietoj katalizatoriaus idetas bakelis, tai nei garso nei traukos pokyciu nepajauciau, isidejau lambda apgavika ir problemu jokiu nera. su standartine isiurbimo sistema irgi jokiu duobiu nesijaucia iki vtec.

Baisuoklis
Major Cub parašė:

O gal kas bandėte su "test pipe"? ar meta "cheakus" su juo? ir kaip su garso lygiu labai sustiprėja?

Pas mane buvo single išmetimas su test pipe. Checkus metė, bet idėt galima kažkokį kaip "apgaviką", jei neklystu, vietoj lambda zondo ir viskas ok buvo, po to nė vienas checkas neusidege Smile Dėl garso sunku kažką pasakyt kai ir taip išmetimas nestandartinis.

Tadzikis
Baisuoklis parašė:

Major Cub parašė:

O gal kas bandėte su "test pipe"? ar meta "cheakus" su juo? ir kaip su garso lygiu labai sustiprėja?

Pas mane buvo single išmetimas su test pipe. Checkus metė, bet idėt galima kažkokį kaip "apgaviką", jei neklystu, vietoj lambda zondo ir viskas ok buvo, po to nė vienas checkas neusidege Smile Dėl garso sunku kažką pasakyt kai ir taip išmetimas nestandartinis.

liaudiškai šnekant, dedasi tarpinė, kad liamda zondas būtų šiek tiek toliau nuo dujųm ir taip yra apgaunama, kad katalizas vietoje.

Maestro
O ka gero apie test pipe per technine apziura pasako? Smile
FAT S2000
BMW F31

Tadzikis
Maestro parašė:

O ka gero apie test pipe per technine apziura pasako? Smile

atspausdina baltą lapą Wink

Major Cub
Nebent jis atrodo kaip katalizatorius Smile, nelabai ten jie gilinasis smulkiai, CO2 vistiek pagal normas telpa

Julius
Na mano atrodo kaip katalizatorius. nieko jie ten nesurpato nei bc nepastebejo kad nestandartiniai nei prie ismetimo kabinosi. tik va kad purkstuku ner tai prisikabino teko det bamperi su purkstukais

Major Cub
Julius parašė:

Na mano atrodo kaip katalizatorius. nieko jie ten nesurpato nei bc nepastebejo kad nestandartiniai nei prie ismetimo kabinosi. tik va kad purkstuku ner tai prisikabino teko det bamperi su purkstukais

Dar reikia, kad jie ir veiktų ne tik būtų, pas mane buvo atjungti tai prisikabino, teko vietoje pajunginėti

PSasnauskas
Julius parašė:

Na pas mane irgi vietoj katalizatoriaus idetas bakelis, tai nei garso nei traukos pokyciu nepajauciau, isidejau lambda apgavika ir problemu jokiu nera. su standartine isiurbimo sistema irgi jokiu duobiu nesijaucia iki vtec.

Išėmus katalizatorių garsas nepasikeisti - negali.
Net BMW 5'er be katalizo pasidaro per garsu salone kasdieniam važinėjimui.

www.facebook.com/FitLifeRacing
Aras
Julius parašė:

va ir eudm minusas, as praeita savaite savo usdm sertifikavima ir technikine be purkstuku be jokiu klausimu praejau

Julius
Katalizatorius pakeistas kitu bakeliu. todel garsas ir nesikeicia. jei butu ispjautas ir palikta tuscias baubimo bakelis tada sutikciau. dabar buvo pakeistas kitu.

Garis
Prie manes per paskutine TA (pries pora menesiu) irgi del lempu apiplovimo bande prisikabint, bet paskiau kad kai dave sertifikata apiplovimas nebuvo privalomas, tai kodel dabar as ji tureciau susidet? Na tai pamurmejes praleido...
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

PSasnauskas
Garis parašė:

Prie manes per paskutine TA (pries pora menesiu) irgi del lempu apiplovimo bande prisikabint, bet paskiau kad kai dave sertifikata apiplovimas nebuvo privalomas, tai kodel dabar as ji tureciau susidet? Na tai pamurmejes praleido...

Net TA praeinant reik už save kovoti. Ot gyvenimas Smile

--
Dėl garso pakeitus katalizą rezonatorium - tai jis turėjo kažkiek padidėt, bet turi jaustis padidėjimas.
Nebent dėjei belekokio didumo rezonatorių Smile

www.facebook.com/FitLifeRacing
Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita