Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
Dar vienas s2k savininkas
SPEC-NAZ
Vakar sudalyvauta slalome, kuriame rwd klasej 19 BMW ir tik viena mano Honda Smile Rezultatas - 1 vieta.
Slalomo pasekmes, pribaigta sankaba. Tad dabar bus pretekstas dar ir variklio pagalves pasikeist Smile

Prodrive
Geras rezultatas Smile Sveikinam! O kokia sankaba planuoji deti ir kokias variklio pagalves? Nes sitie "modai" greitu metu ir man bus aktualus.

SPEC-NAZ
Kadangi su finansais siuo metu didelis klaustukas, tai bus OEM variklio pagalves, OEM sankaba. Sukasi mintis apie lengvesni smagrati, bet viskas remsis i pinigus.
Gal neverta det OEM Honda sankabos, o keist i Exedy organine paprasta?

Prodrive
Jei bus imanoma techniskai bandysiu poliuretanu upgreidinti pagalves. Sankabos OEM tikrai nebenoriu.. turejau jau nauja, ziuresiu kazka rimciau Sad

SPEC-NAZ
Prodrive parašė:

Jei bus imanoma techniskai bandysiu poliuretanu upgreidinti pagalves. Sankabos OEM tikrai nebenoriu.. turejau jau nauja, ziuresiu kazka rimciau Sad

Tipo sankaba nelaike ilgai?

Prodrive
Su siltom astunkem ant svarios dangos normaliai nepavyko sustartuoti.. Daug brangiu sekundziu palikau.

WooD
As Competition Clutch Stage 1 isidejes, negaliu palyginti su stock, nes neteko su tokia pavaziuoti, bet kietesnes tikrai nenoreciau jei auto skirtas ir po miesta vazineti.

Vaikis_
WooD parašė:

As Competition Clutch Stage 1 isidejes, negaliu palyginti su stock, nes neteko su tokia pavaziuoti, bet kietesnes tikrai nenoreciau jei auto skirtas ir po miesta vazineti.

daugelis stage 1 sankabu minkstumu praktiskai nesiskiria nuo Stock Wink

WooD
pagal raumeni ant kaires kojos tai siek tiek skiriasi nuo stock Wink

SPEC-NAZ
Kitas klausymas, TRT-Shop exedy kataloge randa tik keramini diska S2k, be diskatoriaus.
Ar saugu ir verta butu deti keramini diska ir naudot naudotas OEM dalis is esamos sankabos?

MTB
SPEC-NAZ parašė:

Kitas klausymas, TRT-Shop exedy kataloge randa tik keramini diska S2k, be diskatoriaus.
Ar saugu ir verta butu deti keramini diska ir naudot naudotas OEM dalis is esamos sankabos?

neverta, del diskatoriaus daug kam bedos ir yra. Kaiptik geriau deti stipresni diskatoriu ir oem diskeli.

http://kitaip.tumblr.com/
Garis
As tai siulyciau sita det, forumuose giria toki komplektuka. Uz Exedy permokesi smarkiai, o ir geriau uz Competition nebus.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

WooD
pasirodo pas mane irgi Competition stage2 -radau laiska pardavejo, kazkodel buvau isitikines kad stage 1 Cool

SPEC-NAZ
Garis parašė:

As tai siulyciau sita det, forumuose giria toki komplektuka. Uz Exedy permokesi smarkiai, o ir geriau uz Competition nebus.

Jo, as irgi sita ziurejau ir uzsakiau jau. Lauksiu atvykstant. Desim ir vel leksim i kita slalomo etapa.

strixas
turiu sankaba su labai legvu smagraciu OS giken dvieju disku praktiskai nauja nuvaziuota apie 1k myliu 3.5k lt
autoparkas

SPEC-NAZ
strixas parašė:

turiu sankaba su labai legvu smagraciu OS giken dvieju disku praktiskai nauja nuvaziuota apie 1k myliu 3.5k lt

Jau per velu man, nes CC uzsakyta is Ebay krautuveles. Be to ir per daug grubi ji butu, jei ji taip pat veikia kaip ant EVO IX Exedy dviguba sankaba.

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita