Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
Lipas
Schummy
yang parašė:
AS irgi imciau lipa, bet esme kad man i garaza ivaziuoti gaunasi kalniukas, ir 3CM nuo zemes, ar labai suzemina prieki ?

Yang'ai tau netiktu, pas tave AP2 naujasnio medelio buferis.
Standartines hondines lupytes nepazemina nei kiek. nu gal 0.4cm (per plasmases stori)
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Japas
Sveiki kolegos, buvau dinges nemazai, tad tik dabar gryzau, lipas pazemina apie 2-3cm bamperi, bus ir man bedu Sad masina uzstrigo dazykloj, dazu buvo pritruke, bet jau gal sian pasiimsiu Smile nu chebra, man atrodo as papuosiu S2000 gretas, nes tikrai labai labai gerai ji dabar atrodo, spalva pataikiau, bent jau man taip atrodo Grin

KaziuS2000

Japas
Kas nores savo masina dazyt motocikliniais dazais, tai patariu to nedaryti, bus ismesti pinigai ir prarasta daug laiko, mano eske jau buvo nudazyta, o ant saules kaip papuga atrode, kazkaip visai prastai tie dazai dazo didelius pavirsius Sad taip, kad mano eske dar dazykloj, ir gryzta i standartine S2000 spalva Frown
KaziuS2000

Schummy
Japas parašė:
Kas nores savo masina dazyt motocikliniais dazais, tai patariu to nedaryti, bus ismesti pinigai ir prarasta daug laiko, mano eske jau buvo nudazyta, o ant saules kaip papuga atrode, kazkaip visai prastai tie dazai dazo didelius pavirsius Sad taip, kad mano eske dar dazykloj, ir gryzta i standartine S2000 spalva Frown

As tik pacopinu ka tau tris kartus sakiau:

na pagal tavo pasakojima buvau CRX del sol taip nusidazes, su motocikliniais, su rasalu. pagal tavo pasakojima tokie patys, tik kad nuo honda motociklo.
Tai kaa... nenoriu taves gazdint, bet tikekimes viskas bus gerai. Tik poto nesakyk man kad as tau nesakiau apie ryske, sodre, rasaline melyna spalva!!!

Gali guosti tik save, kad neklausei iskarto ka tau sake toje srytije dirbantis zmogus Smile

kadras
Japas parašė:

galiu duoti 90% ,jog ta spalva niekuo deta Smile dazytojai sudarankiai. reiktu foto pamatyt is tikro kaip ten kas. bet taip nebuna,tipo ant mocu viskas gut,o ant masinos ne? Grin taip butu, tai kiekviena rimtesne spalva (vadinamas chameleonas) butu kaip papuga ant saules Smile

Schummy
Pagal pasakojima tai dazu trukumas. Vietomis prasisviecia pagrindo spalva. Dazytojas mate kad truksta dazu, tada taupe, tada gavosi kaip visada... margumynu pasaulis...
Ydomu kiek litru dazu buvo sunaudota. Kiek pamenu savo ex Del Soli su 2l sidabriniu (pagrindas) ir 8litrai antras sluoksnis to melyno rasalo.

Jaigu dazytojas apsiema dazyti masina motocikliniais dazais, tai reiskiasi jis jais dazo pirma karta!! Smile Nes po pirmo karto nesekmiu, nemalonumu jis antra karto tokios nesamones nedarys! Kaip kad ir auto savininkas. Visa sita isbandes antra karta taip nedarys! Ir visa sita perejas garsei patars kitiem to nedaryti! Smile

Manau kad "hameleono" neminekim, nes manau jo ten nei laso nebuvo.

Idomumo deliai:
Ziurint per mikroskopa:
Perlas- zeri 2-3 spalvom. kaina 1l~100-300Lt. (priklauso nuo dazu firmos)
Tikras Hameleonas - zeri 7niomis spalvomis. kaina 1l~ 3000-6000Lt.
Dar buna Deimantas. Jis siek tiek brangesnis nei Perlas.
Dar buna visokiu exkliuziviniu dazu kurie visaip kaip zeri. Kaskas panasaus link hameleonu. Ju kaina ivairi 1l ~500lt.

Japas
Tai jo, pasirodo dazytojai sudarankiai, apsiskelbe, kad nudazys laisvai, o gavosi kaip visada, na tema galima pabaigt, nes mano eske jai nebe melyna, o geltona Grin kazkaip bijojau del savo salono, kad jis melynas, tai ir masina norejau, kad butu melyna, bet kazkaip primeciau, kad gal deres su geltona spalva (mano megstamiausia), tai ir nusidaziau geltonai, dziaugiuosi savo apsisprendimu, nes puikiai dera su melynu salonu, atsiusisu foto paziuret Wink
KaziuS2000

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita