Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
AP1 ABS (plastic) lip grupinis pirkimas. EDIT: UZtikau viena nuotrauka :)
Garis
woogie parašė:
Grobas parašė:

uzsidejo hrenowai (bamperio galuose kur "uzsismaukia" labai jau pjaustyti reikejo

ar ne bandei, kaip Shummis su karstu vandieniu, forumuose daug kas taip raso, ten kokie 5 mm per visa ilgi to trukumo Frown

bandysiu jau po vasaros, nes dazyt reikes (ne taip pasiseke, kaip tau su Gariu), ir ne norisi atskirai lipa dazyt be bamperio, o per vasara dar prisirinks nuo akmenuku itrukimu ant bamperio

Bet butinai pries dazant atlik visas proceduras su karstu vandeniu, o dazyk tik tada kai ideliai viskas tiks.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Hool
zadejau bandyti su tokiu ale pramininiu fenu sildyti, bet poto atsisakiau tos minties... o apie karsta vandeny wisiskai nepagalvojau Sad
anyway jau jis uzdetas...
post factum Smile

woogie parašė:

ar ne bandei, kaip Shummis su karstu vandieniu, forumuose daug kas taip raso, ten kokie 5 mm per visa ilgi to trukumo Frown

bandysiu jau po vasaros, nes dazyt reikes (ne taip pasiseke, kaip tau su Gariu), ir ne norisi atskirai lipa dazyt be bamperio, o per vasara dar prisirinks nuo akmenuku itrukimu ant bamperio

http://127.0.0.1
woogie
liuks atrodo! Wink

Schummy
grobas! o kaip hondu mytas ?
Ar laimejai ka nors ? kiek eskiu buvo ? fotkiu gal kokiu turi ?
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

medas
zinau kad afenasijus paeme 2 vieta berots slalome Smile
sory afenasijau kad isdaviau Grin

Hool
buvo dvi eskes mano ir afonios (Hassanas negalejo) ir toks medas irgi zadejo varyti ale dingo kaip y vandeny Pfft

afonia jo pavare... kadangi man buvo pirmas slalomas su eske, taigi jamiau vieta kazkur prie galo (afonios laikas 58sec mano 1min 7 sec)

hool.irc.lt/crap/IMG_5196.jpg
hool.irc.lt/crap/IMG_5180.jpg

p.s daugiau foto:
http://www.hondak...sc&start=0

medas parašė:

Redagavo Hool 2009.04.21 06:55

Garis
Pirma vieta pajame toks SPEC-NAZ is Klaipedos su Accordu Type-R, ir beja abiejuose rungtysi - slalome ir time attack.
Redagavo Garis 2009.04.21 08:40
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Schummy
ej o kur cia vyko sitas renginys ? kodel as zinojau kad jis bus rukloj. ?
Maladiec grobas! eske blizga. grazu ziuret. Afenasijus kogero vel su neplauta atvare ?

Hool
cia aleksote ir beje tu minejai kad vaziuoji y kacergines renginy ta savaitgali Wink

Schummy parašė:
ej o kur cia vyko sitas renginys ? kodel as zinojau kad jis bus rukloj. ?
Maladiec grobas! eske blizga. grazu ziuret. Afenasijus kogero vel su neplauta atvare ?

medas
Hool parašė:
buvo dvi eskes mano ir afonios (Hassanas negalejo) ir toks medas irgi zadejo varyti ale dingo kaip y vandeny Pfft

afonia jo pavare... kadangi man buvo pirmas slalomas su eske, taigi jamiau vieta kazkur prie galo (afonios laikas 58sec mano 1min 7 sec)

medas parašė:

joa, zadejau, bet zmona uzprotestavo, prizadu daugiau jos neklausyti Grin ee, prie topacio, o kas i FastLapa si savaitgali?

nuno
bus, manau, nemazai si savaitgali fastlape. tik gaila, kad dalyviu sarase tik viena eske
Honda DNA
red S2000 + red TypeR

Schummy
Hool parašė:
cia aleksote ir beje tu minejai kad vaziuoji y kacergines renginy ta savaitgali Wink

B*** **E*... as zinojau kad bus rukloi! dar pats skaiciau skelbima kaskada. Todel ir nevariau ten o i kacerga! BUCIAU zinojas kad aleksote tai buciau BENT pakeliui namo uzsukes GrinFrown neeegaliu ...
Redagavo Schummy 2009.04.21 20:19

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita