Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
2012 Meet'as
Karlos
Negaliu prizadeti, bet pasistenksiu atvaziuoti i Anykscius
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

MIRACLE101
Tiek Anyksciai, tiek Kaciarga skamba viliojanciai. Stengciausi ir ten ir ten dalyvauti. jei dauciau ap1 desini posparni - gal nes su S2k atlekciau Pfft Parduokit kas turit, nespauskit Smile
Del anyksciu - manau ideja grazi, nelabai juk svarku, kokia ta danga, visiem gi salygos bus vienodos, nebus tai niekam pranasumas.

Schummy
Tai kaip supratau kad ten naujai isasfaltavo. Posparniai defitcitas. Greiciau jau nauja nusipirksi.
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Prodrive
1. Prodrive 1
2. Prodrive 2
3. WooD
4. Schummy
5. MTB
6. Baisuoklis
7. Hool
8. Bratka ?
9. MIRACLE101 ?

Trasa rezervuota!!! Smile

Kas uzsiregistravo tikiuosi tikrai gales dalyvauti, nesvarbu ar svies saule, ar lis, ar snigs, kas dar masto, tikiuosi per likusia savaite prisijungs. Blogiausiu atveju teks kam nors pasiimti viena kita drauga prijaucianti eskems.

P.S. MIRACLE101 as irgi saviske eske atidaves nedideliam kosmetiniam remontui, ir viliuosi kad iki to laiko sutvarkys, bet dalyvausiu bet kokiu atveju.

Varzybu mokestis - 80 Lt. zmogui.
Uz taures prisides ~po 10 Lt. zmogui.
Dar maistas ~10-20 Lt. zmogui.

Turekite ~120 Lt. turetu uztekti (nebent kas nors nores treniruotis papildomai)

Prizini fonda (ne mazesni kaip 200 Lt.) isteige www.ausines.com + Shummy sake irgi prisides Smile

Mindass
Sveiki,
esu naujokas, savo eskes neturiu, bet esu prijaučiantis. Jeigu leisite norėčiau sudalyvauti ir aš Smile

1. Prodrive 1
2. Prodrive 2
3. WooD
4. Schummy
5. MTB
6. Baisuoklis
7. Hool
8. Bratka ?
9. MIRACLE101 ?
10. Mindass

Schummy
Mindass kadangi tu tik siandien prisiregistravai ir tai yra tavo pirmasis pranesimas sitame forume ir tikrai esi niekam nezinomas, tai dar neskubesim taves itraukti i sarasa. Nes kaskaip jau keistai tu cia Smile

www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Prodrive
1. Prodrive 1
2. Prodrive 2
3. WooD
4. Schummy
5. MTB
6. Baisuoklis
7. Hool
8. Bratka ?
9. MIRACLE101 ?
10. Julius

Prodrive
Tyzeris nr.1

i46.tinypic.com/riuiq9.jpg

Gazass
Jei priimsit nematytą naujoką, aš bandyčiau sudalyvaut vistik. Tik kol kas nesu 100 proc. tikras kad būsiu tą dieną laisvas.
EVO X

MIRACLE101
Grin Grin idomiai cia su tuo naujoku Grin

Prodrive
1. Prodrive 1
2. Prodrive 2
3. WooD
4. Schummy
5. MTB
6. Baisuoklis
7. Hool
8. Bratka ?
9. MIRACLE101 ?
10. Julius
11. Gazass ?

Maestro
Sveiki!

Jei dar nera per velu, noreciau prisijungti prie sio meet'o Smile
FAT S2000
BMW F31

Prodrive
1. Prodrive 1
2. Prodrive 2
3. WooD
4. Schummy
5. MTB
6. Baisuoklis
7. Hool
8. Bratka ?
9. MIRACLE101 ?
10. Julius
11. Gazass ?
12. Maestro

WooD
Kada prasides programa? Smile

ech suvaziuosit visi su tvarkingom blizganciom eskutem - as kur nors toliau sone statysiu Grin

Prodrive
Renkames 22d. sestadieni. nuo 10 val. ryto.

10.00- Registruojames. (varzybu mokestis 80 Lt. + papildomos islaidos gavosi 10 Lt. nuo zmogaus)
10.15 Susipazinsime su trasa ir apeisime ja pestute.
10.30 Susipazinsime su technika. Turesime treniruotes (uz varzybu mokesti gausime po 5 ratus. Kas nores, gales uz atskira mokesti treniruotis papildomai.)
11.00 Uzregistruojame visus pavelavusius Smile ir darome Brifinga
11.10 Pradedame kvalifikacija, turesime kelis grupinius vaziavimus ir finalus. Kaip viskas vyks placiau papasakosiu briefingo metu. Jei kas nori issamesnes info galiu parasyti PM.
~13.30-14.00 Varzybu nugaletoju apdovanojimai.
14.15 Vaziuojame uzkasti ir pasidalinti varzybu ispudziais (del vietos derinu, bet tiketina kad bus kazkuri is kaviniu esanciu Anyksciu centre ~1-2km nuo kartodromo. Siandien patikslinsiu. Kiekvienas kavineje moka uz save Smile)

Vaziuojant is Vilniaus arba is Kauno iki kartodromo gaunasi ~1 val. kelio.

Nuroda - http://maps.googl...b15951b4f1

P.S. Jei dar yra norinciu galite registruotis dabar arba varzybu diena.

Hool
super... ei... , vilnieciai, kada pajudam is sostines?
'08 [H] Legend - daily
'01 [H] S2000 - weekend fun
'79 [H] CB550 super sport - hands on project
'94 YAMAHA xv1100 - cruise

|My family has owned this spot since we parked our wagon there in 1878. Of course, we had to kill a Sioux family to get it, but we paid our dues! Have some respect for tradition, and don't park in my spot|

http://127.0.0.1
WooD
reikia planuot 8:30 isvaziuot, kad ant 10val but, nes vistiek minuciu tikslumu nestartuosim is Vilniaus Smile vaje kaip anksti sestadieni keltis Grin
Gal kokiam Statoile (kur Mcdonalds yra) Ukmerges g. renkames?

po varzybu uzkasti siulyciau i Niuronis - keli km uz Anyksciu ten bene geriausia vieta pasimaitinti ir grazu (Arklio muziejus).
Redagavo WooD 2012.09.18 22:11

Prodrive
As dar nezinau kada pajudesiu is Vilniaus. Jeigu penktadieni atsiimsiu savo eske anksciau tai gal net is vakaro vaziuosiu i sodyba esancia netoli Anyksciu. Jei veliau, tai sestadieni is ryto kartu su Jumis.
Jei dar kas vaziuos gal butu patogiau visiems rinktis prie bigó ar lukoile autostrados pradzioje 8:30 ir isvaziuoti 8:45?

P.S. WooD buvau kazkada Niuronyse, bet nepamenu kelio, jei ten vaziuojam, tada tau teks pabuti gidu. (Buvau numates erdve arba jara)

WooD
man tinka ir Bigas ar lukoilas. nors pats irgi galiu is penktadienio vaziuot. Labiausiai bijau dabar ikyrios bacilos, kad tik neapsirgiciau...

Kelia zinau - as juk anykstenas Smile Ten turi buti geresnis maistas, nei erdvej ar jaroj, tik aisku nereikia pamirsti, jog tai ne Vilnius.
Jei bus geras oras ir noras, galima graziais keliukais iki Puntuko nuvaziuoti bendrai foto (ten dabar kaip tik naujai visa aplinka sutvarkyta, nors pats dar ir nebuvau).

Maestro
Man 8:30 tinka, manyciau Lukoile butu patogiausia.
FAT S2000
BMW F31

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita