Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
Kagi, laukiam S2000 seimos pagausejimo :)
Schummy
jauciu kad ne Prodrive matei.
Jis islekias lyg kaskur i uzsieni.
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

WooD
gali but-nespejau isiziuret masinos, o ir dar nepazystu siu masineliu myletoju

Schummy
WooD o tai jau prasitariai kad ir tu greit turesi S2000 tai jau pasipasakok placiau Smile

WooD
As ja jau turiu nuo ankstyvo pavasario, po ilgu bemiegiu naktu buvo nuspresta atsisveikinti skaudancia sirdim su senesne Honda ir nebaigtu projektu ir susirasti S2000- pradzioj kukliau norejau bent 2001 modelio, paskui pasigilines ieskojau nuo 2004, ir dar pamastes galutinai apsisprendziau kad jau imti, tai imti nuo 2006 AP2 su visais galutiniais patobulinimais.
Taigi ziema buvo nupirkta balta, sveiko kebulo eske (tik be pavaru bumbulo ir magoGrin ), bet su nesveika sirdimi ir anksti anksti pavasari as ja dar apsnigta pamaciau ant tralo kartu su juoda Corvette Vilniuje Smile. Deja, paardzius paaiskejo, kad sirdele visiskai nesveika ir liks dalim. Tik pries pora savaiciu parplauke naujas varikliukas, neuzilgo turetu buti idetas, laikau spygas, kad nebutu vel bajeriu. Turbut galima isivaizduoti, kaip laukiu pirmojo test draivo Smile

Tokia istorija - as aisku cia biskeli OT prirasiau i Prodraivo tema-gal neuzpyks Smile

Prodrive
Jo buvau išlėkęs atostogu. Pakeliavome truputi, tai prasukus 5000km. pats užmačiau tik viena eske tokiame Montreux miestelyje. O maniškė tuo metu stovėjo garaže. Dažnai Vilniuje užmatau dar dvi juodas eskes viena berods AP1 su logo raudoname fone, o kita AP2.

Garis
Juoda AP1 tai Hool'o, lankosi cia daznai.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Hool
JOU,
jei su raudonu [H] zenkliuku, ir piktu zuikiu ant galinio buferio VLN, tai mano.. Wink
Wood, gera itorija, tikiuosi viskas bus ok ir Lietuva tures dar viena eske....

ps. S2K mano daily car'as vasara, kieviena diena vis labiau ja isimyliu, nors turiu ja jau atrodo 4i metai (tikiuosi mano drauge shio posto nepamatys)
Grin
Grin
Redagavo Hool 2012.07.20 20:19
'08 [H] Legend - daily
'01 [H] S2000 - weekend fun
'79 [H] CB550 super sport - hands on project
'94 YAMAHA xv1100 - cruise

|My family has owned this spot since we parked our wagon there in 1878. Of course, we had to kill a Sioux family to get it, but we paid our dues! Have some respect for tradition, and don't park in my spot|

http://127.0.0.1
WooD
zenkliuko neiziurejau, tik maciau kad buferyje skylese kur galetu buti priesrukiniai, LEDai imontuoti Smile

Atrodo nemzai laiko gatveje praleidziu kiekviena diena i ir is darbo, bet sia vasara tik 2 kart maciau eske - Baisuoklio ir sita juoda Smile

Schummy
as tris kart buvau vilniui ir tris kart maciau balta juodu kapotu eske. Laksto ziauriai. Lenktynininkas kogero vairuoja Smile

x-street
Įdomu kas ten toks Grin

Japas
i tema, as irgi maciau vakar ta paslaptingaja juoda,su raudonu zenkliuku ir piktu zuikiu uz vairo...tai yra piktu zuikiu ant bamperio Grin pastebetas vakar apie 18h gelezinio vilko tunelyje Smile

KaziuS2000

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita