Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
KLP sia vasara prisidejo dar vienas AP1
woogie
ziemos pirmam pasispardymui, spejau susitvarkyt su viena modifikacija Smile

img141.imageshack.us/img141/189/p1000016mm1.jpg

ispudziai - sumazejo vejo triuksmas vaziuojant didesniu greiciu, maziau triuksmo is isores. Vizualiai padidejo erdve salone, o svarbiausia sumazejo aklos zonos del didelio galinio stiklo. Gavau is UK su laikykliais, buvo navy blue spalvos.

P.S. aciu Schummy, uz tavo posta. Tu plastmasiu, kurie trukdo, nereika keisti, is ju reikia pakeist tik sepecus, kurie atsisuka. Dabar suksiu galva, kur gauti laida stiklo pasildymui, kad hardtopo fiskei atitiktu. Su relem ir jungykliais bandysiu pats suchimicint Smile
Redagavo woogie 2008.11.25 16:37

Schummy
Wov Smile liux atrodo! Sveikinam!
Ir kiek finale su visais siuntimais/dazymais gavosi ?

A del tu shepeteliu tai gali but Smile reiskias kasko nedazejau... bet as kitaip issprendziau ta problema. pas mane ir shepeteliai yra ir hard topas paprastai uzsideda! Pfft
BET vat del lango shildymo tai po siai diena LAIKINAI nepajungta. Smile Kai ka suhimichinsi shemute idek cia! reiks ir man kaskada susikaupus pamirsht statybas ir pasedet prie lango shildymo!
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

woogie
Schummy parašė:
Wov Smile liux atrodo! Sveikinam!
Ir kiek finale su visais siuntimais/dazymais gavosi ?

A del tu shepeteliu tai gali but Smile reiskias kasko nedazejau... bet as kitaip issprendziau ta problema. pas mane ir shepeteliai yra ir hard topas paprastai uzsideda! Pfft
BET vat del lango shildymo tai po siai diena LAIKINAI nepajungta. Smile Kai ka suhimichinsi shemute idek cia! reiks ir man kaskada susikaupus pamirsht statybas ir pasedet prie lango shildymo!

Aciu!
Paziurek i asmenines zinutes.
Del sildymo uzsisakysiu turbut laida su orig fiske, o schema paprasciausia, rele su jungikliu, pajungti nuo degimo per saugikli. Busiu KLP, kaledu savaite ir po Naujuku, galesim ir tau padaryt. Suzinosiu laido kaina, parasysiu, gal ir tau antra atsiust.

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita