Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Stogo atnaujinimas
Riebus
Sveiki kolegos Smile

matau buvo kazkada klausta del stogo atnaujinimo/remonto, pas mane taip pat yra nedidelis itrukimas kuri noretusi sutvarkyti. Tai klausimas gal kas turite kontaktus zmoniu kurie uzsiema tuom vilniuje?

b
Gauk stogo medziagos gabaliuka arba juodos odos lopa ir priklijuok is vidines puses. Superis ar momentas gerai klijuoja, tik ta vieta padaro kietesne, gal per ilgesni laika kazkas nutiks, nezinau. Tai geriau paimk kokiu lanksciu kliju.
Jei nedidelis itraukimas, is isores tik siule matysis. Nelabai isivaizduoju, kaip be zymiu kitaip sutvarkyti.
O stogo medziagos ieskok ten, kur salonu medziaga parduoda ar klausk ten, kur siuva.

Schummy
VINIL
klijai turi buti VINILINIAI.
Jie yra lankstus, atsparus silumos pokyciam ir skirti odai, guminem valtim, pripucemiem ratam ir ttt
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Hool
Laba, Turiu sena stoga, jei reikia galesiu atkirpti gabala. PM jei reikia
'08 [H] Legend - daily
'01 [H] S2000 - weekend fun
'79 [H] CB550 super sport - hands on project
'94 YAMAHA xv1100 - cruise

|My family has owned this spot since we parked our wagon there in 1878. Of course, we had to kill a Sioux family to get it, but we paid our dues! Have some respect for tradition, and don't park in my spot|

http://127.0.0.1
Sauliuss
Aciu, parasiau PM

itariu beda tokia kaip pas mane gali buti pas daugeli - pirmasis virsutinis lankstas trina stogo medziaga ir vienoje puseje jau yra 1mm skylute, o kitoje tuoj pratrins.

Buvo uztepta silikonu - siek tiek laike, bet iskrapscius tai sniokscia kaip reikiant.

x-street
Sveiki, norėčiau pasiteirauti gal kam teko remontuoti stogą klijuojant iš vidaus lopą naudojant VINYL klijus, be siuvimo?
www.part.lt/img/5f49a87d1d824dfcbe19fb82c31d0147277.jpg

Karlos
Dauguma, pasikeite visa stogo uzvalkala su stiklu.
Redagavo Karlos 2016.03.27 18:39
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

WooD
Kad būtų gražu, jau nebepavyks padaryti. O aptvarkyti reiktų tik spec. klijų ir lopinėlio iš apačios priklijuoti.

Gazass
Per šitą vieta lenkiasi stogas, tai ilgai lopas nelaikys.... Smile
EVO X

Maestro
Pas mane irgi buvo įplyšimas šioje vietoje, naudojau klijus gumai Bison Rubber iš apačios ir viršaus.
Laiko puikiai, elastingi, jokio medžiagos lopo nereikėjo.
Aišku remonto vieta kažkiek matoma.
FAT S2000
BMW F31

x-street
Dėkui. Tarp kitko vakar kaip tik tokius klijus ir įsigyjau Smile
Beje, kaip su tom naujom medžiagom ne OEM? Kažkurioje temoje kažkas įsigyjo ir minėjo, kad medžiaga kokybiškesnė. Gal jau teko susimontuot? Ar nebuvo kokių nors nesklandumų su matmenų neatitikimu ar pan.?

WooD
Aš pasikeitęs į medžiaginį. Nesklandumu nebuvo viskas labai gerai atitinka, aišku darbelio ten gražaus yra. Prie medžiaginio tik labiau pūkeliai limpa.

x-street
Labai dėkingas už patarimus. Norėčiau dar kreiptis, gal kas nors iš jūsų turite senos atliekamos stogo medžiagos? Reikalingas gabaliukas remontui. Geriausiai būtų Vilniuje.

mik
Cia video keitimo. https://youtu.be/o-ulmwIP_zg
Man ir teks keisti turiu medziaga nusipirkes tik niekaip noro nera pasikeisti, nes senam stoge dvi skilutes esu uzklijaves.

x-street
Sena stogo medžiaga "remontui" vis dar reikalinga, būtų labai smagu, jei atsirastų turintis. Ne už AČIŪ.

Julius
Kiek tau tos medziagos reikia? naujos galiu dovanu paimti ryt.
naudotos s2k dalys ap1 ap2 ht. +37067197849 kaunas

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita