Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
Lipas
Japas
Na chebra tada skubesiu, kuo greiciau jums tikraja parodyt, 3dieni jau bus gatava masina, keiciu gi spalva Grin tai jei patiks iskart strateguosiu kaip cia padaryt jas Grin
KaziuS2000

Japas
fotkinau nuo mobilaus
Japas prisegti paveiksliukai:
prikolas.jpg

Redagavo s2k_admin 2010.05.10 21:31
KaziuS2000

Japas
Smilenegaliu is mobilaus iskelt foto, usb laida pameciau, tai bent su fotiku nufotkinau mobileka, sudas mtos, bet vistiek
KaziuS2000

Schummy
Japas pazek kaip mano buferis laukia kada tu jau turesi ka parduot! Geguzes 28d II BaTCC etapas! Ymanoma spet ?
Schummy prisegti paveiksliukai:
atsinaujinimas.jpg

Redagavo Schummy 2010.05.10 21:52
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Japas
pazadu visaip stengtis, siuo metu ne nuo manes priklauso, masina dazykloj, bet kai tik atsiemu iskart mastau kaip daryt kopija, pusbroliui skambinau, sake jam ji atvezt parodyt ir duos kas moka padaryt . O pas tave bamperis lengvai nusiima? jei ka, kad prisimatuot
KaziuS2000

Schummy
nusiema per 30 sek Smile uzsideda per 60 Grin
Kai turesi laida idek dar fotke del idomumo.

O seip zinai kad geriau forma nuiminet kol tas daigtas nenudazytas ? nes jaigu bus svieziai dazytas tai susigadins tau dazai ir vel turesi dazyt!

Japas
Ot sudas!!! man ja jau nudaze, o dazai tai pagal uzsakyma, man juos siunte, LT tokiu komponentu nebuvo, esme, kad spalva tai nerealiai kieta busSmile as turiu dar viena varianta lupu atzvilgiu, konkreciai Schummi tau, katik snekejau, gali pagamint ja ir taip, svarbu forma parodyt maniskes, taip kad taip ar taip as meginsiu jas paplatint. P.S. man dabar mokslai galva spaudzia, magistraturoj mokaaus, egzai sunkus, tai daug ko nespeju, bet stengsiuos kuo greiciau gaut realios informacijos apie lupas, per kiek, uz kiek ir kaip jas padaryt, tad iskart pranesiu
KaziuS2000

Schummy
nu supratau, seip svajone yra hondos s2000 CR lupyte, kaip pas noosee. Tai jaigu uzsiimsiu rankdarbiu tai reiks kaska i CR'a taikyt. Smile

Papasakok apie kokius cia dazus prabilai ? as pats kai truputi susyjas su masinu dazais tai idomu pasidare Smile

Japas
Is esmes tai dazai sitie man atrodo motocikliniai, nes vadinasi Kawasaki impact blue, i juos ieina kazkokie 2 komponentai, vienas pamenu, kad vadinamas rasalu (nzn ka reiskia), nu kazko dapila, kad isgaut norima spalva (maniske bus ryskiai melyna su daug perlo, pries kampa atspalvis keiciasi), zodziu, man atrodo, bent jau tikiuosi, kad bus labai grazu. Visur dazu ieskojau, rinkausi gal 2 savites, situos kai pamaciau, tai ir prilipo, bet ,kad tik kaina nlb juokinga, ale labai jau kokybiski ir geri dazai Smile tikiuosi jums patiks naujos isvaizdos mano eskute, myliu sita masinyte, tai ir pinigu jei negailiu Cool
KaziuS2000

Japas
Gal Schummy zinai kur kokius coilus nebrangiai isigyt, nauju neiperku, tai devetu ieskau, gal pats ka turi?
KaziuS2000

Garis
Net ir BC Racing tau per brangus? Nemanau kad pigiau kazka rasi, net ir naudotus.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Japas
O kiek BC racing kainuoja? siaip as ebay neziurejau, galvojau kazka vietoj rast
KaziuS2000

Japas
Nu paziurejau, truputi daugiau nei 3000Lt. Durnai gal skambes, bet klausimas ar cia tik spiruokles su coilu, as ir amartiorai i komplekta?
http://cgi.ebay.co.uk/BC-Racing-BR-Coilover-Suspension-Honda-S2000-AP1-2-00-/370293368574?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item56373466fe
KaziuS2000

Schummy
Japas parašė:
Is esmes tai dazai sitie man atrodo motocikliniai, nes vadinasi Kawasaki impact blue, i juos ieina kazkokie 2 komponentai, vienas pamenu, kad vadinamas rasalu (nzn ka reiskia), nu kazko dapila, kad isgaut norima spalva (maniske bus ryskiai melyna su daug perlo, pries kampa atspalvis keiciasi), zodziu, man atrodo, bent jau tikiuosi, kad bus labai grazu. Visur dazu ieskojau, rinkausi gal 2 savites, situos kai pamaciau, tai ir prilipo, bet ,kad tik kaina nlb juokinga, ale labai jau kokybiski ir geri dazai Smile tikiuosi jums patiks naujos isvaizdos mano eskute, myliu sita masinyte, tai ir pinigu jei negailiu Cool

na pagal tavo pasakojima buvau CRX del sol taip nusidazes, su motocikliniais, su rasalu. pagal tavo pasakojima tokie patys, tik kad nuo honda motociklo.
Tai kaa... nenoriu taves gazdint, bet tikekimes viskas bus gerai. Tik poto nesakyk man kad as tau nesakiau apie ryske, sodre, rasaline melyna spalva!!!

http://s2000.host...oto_id=161

p.s. kol sitas del solis buvo mano tai atrode zymei geriau! Smile
Redagavo Schummy 2010.05.12 22:45

Garis
Japas parašė:
Nu paziurejau, truputi daugiau nei 3000Lt. Durnai gal skambes, bet klausimas ar cia tik spiruokles su coilu, as ir amartiorai i komplekta?
http://cgi.ebay.co.uk/BC-Racing-BR-Coilover-Suspension-Honda-S2000-AP1-2-00-/370293368574?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item56373466fe

Cia visas pilnas komplektas. Pernai vienas hondistas organizavo situ coilu group buy, susirinko virs 20 norinciu, tai gavos jiem apie po 2000lt sitie coilai (kaina visom masinom mazdauk vienoda) Tai kiek buvo atsiliepimu - visi teigiami. Gaila tada neturejau bapkiu, irgi buciau pirkes. Kazkada vistiek as juos imsiu, nes kol kas siu coilu kokybes ir kainos santykis geriausias is visu.

Kujeju©...

Japas
Nu del dazu as ne ekspertas, bet dazau neblogoj firmoj, tai man en viska patare, siaip as patenkintas, be to vakar dar suzinojau viena savo dazu prikola, jie pasirodo dar ir chameleoniniai, bet visos spalvos melynos, pries kampa sviesiai melyna i violetine pereina, nu nzn, man tai kietai atrodo Smile siaip tikrai grazi ir patraukli spalva, kai ieskojau dauzu, daug kas patarinejo, bet kadangi mano masina, pirmumo teise sprendimams pasilikau sau Grin
KaziuS2000

Japas
Del situ coilu as rimtai susidomejau, jei ka Gari galim dar kam pasiulyt, gal kas grupuosis, pigiau butu?
KaziuS2000

Garis
Japas parašė:
Del situ coilu as rimtai susidomejau, jei ka Gari galim dar kam pasiulyt, gal kas grupuosis, pigiau butu?

Bande siais metais irgi group buy daryt, bet neatsirado pakankamai norinciu, krize vienok... O kad gaut pigiau tai minimum 20 komplektu reik imt, tiesa nebutinai vienodu.

Kujeju©...

Schummy
Japas nu jau nudaze hameleona ? Smile baisiai idomu kaip atrodys.
Schummy prisegti paveiksliukai:
melyna_1.jpg

Redagavo Schummy 2010.05.18 08:07

yang
AS irgi imciau lipa, bet esme kad man i garaza ivaziuoti gaunasi kalniukas, ir 3CM nuo zemes, ar labai suzemina prieki ?

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita