Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
Maciau S2K
Japas
Tikrai Respesct, nes s2k savo vidaus gabaritais ir netalpumu kartai suerzina Smile bet visa kita labai labai paguodzia ir kompensuojaSmile))
KaziuS2000

Ahoy
Schummy parašė:
ooo Ahoy dar gyvas! Smile Atvarysi i eskiu myta ? dar niekad nebuvai! Privalai atvaryt! Smile

Smile jau nebe narys, puse metu. tik karta per 3 menesius i foruma paskaityt naujienu uzklystu is nostalgijos.
Mano baltaja issiveze Svedukai vidurvasariSad Rysiu su krize ir tuo, kad per 2 sezonus sugebejau tik 5000km su ja iveik teko atsisveikint... Tokiam kilometrazui dviratis labiau tinkaSmile

Geru metu Eskems ir ju vairuotojams!Smile

Baisuoklis
Šiandien Stuokos Gucevičiaus g, kogero, užmatyta Bratkos juodukė Smile Tokie vaizdai mieste džiugina akį Wink

Karlos
Baisuoklis parašė:
Šiandien Stuokos Gucevičiaus g, kogero, užmatyta Bratkos juodukė Smile Tokie vaizdai mieste džiugina akį Wink

Mano juoduke, kaip meska, ziema snaudzia garaze. Gal ten Hoolo juoduke buvo?
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

Schummy
Bratka! Pasnekejai su zmona ? as tau ryt skambysiu!

www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Baisuoklis
Čia ta, apie kurią kalbėjau.

Dirty dirty colleague
Baisuoklis prisegti paveiksliukai:
img_1324.jpg

Redagavo Baisuoklis 2011.03.01 19:17

Baisuoklis
O mano mažiukės po žiemos širdis ledinė... Shock
img_1321.jpg

Redagavo Baisuoklis 2011.03.01 19:20

Baisuoklis
Prietaisų skydelis
img_1315.jpg

Redagavo Baisuoklis 2011.03.01 19:21

Schummy
net siurpuliai perbego po tokio vaizdo. Kai atsils turetu buti kaip turkiskoj pirty Smile Varyk tu ja i koki sildoma garaza savaitei ar dviem. Maniske per tuos salcius irgi lauke stovejo bet taip neapledejo.

Japas
Bet tai ziauriai susalus, Baisuokli kurk tu ja greiciau, prasildyk, tai gi Kovo 6 i dvarkiemi varom Wink
KaziuS2000

Japas
O tos Hondos as ne mates...bet zinau,kad mano brolis kazkada neperseniausiai su savo modintu Type Riu bande palenktyniauti su sita eske...sake vairouoja kulturingas zmogus, nes nelabai norejo lenktyniauti...pilnai ji suprantu, nes buvau savo eske issitraukes pasilinksmint, tai meginau dugnu prapust, valdymas pize, sikna numetineja ziauriai, net baisu buvo per ta sliduma, net potenzos negelbeja Smile
KaziuS2000

Garis
Jo, ziema tai jau reikia susitaikyt, kad pirmas nebusi.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Baisuoklis
Ji ir taip savitą charakterį turi, o žiemą tai išvis skill'ų reikalauja Smile Jau atsileido šiek tiek, bet dėl turkiškos pirties tai Schummy teisus, viduj ne pati geriausia savijauta, langai apvarvėję... Šiandien akumuliatorių pakroviau, užvedžiau normaliai - važiuos. Penktadienį TA praeinu, jei viskas gerai ir galima bus tartis dėl savaitgalio Wink

naujokas
o yra tokiu kurie bent jau didziaja dali ziemos mankstino savo eske ? ar cia nelabai imanomas dalykas?
siaip kiek su savo po aikstele vazineti teko istraukus is konteinerio tai net su visiskai plikom padangom ji lipa per leda del blokiruotes Smile su gerom padangom pamaniau jog imanoma butu. Dėl aukscio gi nelabai ten ka nuo kokio civico skiriasi.

Japas
tai pas mane beveik nuliovos padangos, puikiai vaziuoja, problemu nera, neskaitant, kad pas mane priekis zemesnis, bet va kada tu nori gerai pravaziuot per miesta, tai va tada beda...sunku suvaldyti, arkliu daug, visi nori lekt o sukibimo nelabai lieka, nors ir geros padangos...bet su praeita eske savo tai beveik pilnai visa ziema atvazinejau ir visai puikiai, neskaitant to, kad sudauziau Grin Grin Grin o va si sezona, jau nevazineju su naujaja
KaziuS2000

Japas
aciu dievui, kad nesmarkiai, nes baisoka siaip nelabai mandagiai vaziuoti su eskute Smile davai baisuokli praeik, varysim i slaloma VTEC
KaziuS2000

Garis
As jau 3 ziemas atvazinejau, visai normaliai, palakstyt nepalakstysi, bet pripranti, kaip tik gal net linksmiau nei vasara, galima smagiai padriftint... Tik kai dauk sniego su ja vargas, sunkiai pravaziuoja, uzsikasa galas. O blokiruote ant ledo nedirba, reikia ranki stabdi truputi uztraukt, tada tik pradeda blokiruote kazka daryt, bet ji negelbsti... Del aukscio tai net su stokiniu auksciu as praktiskai visur vezes dalyginu, jau nekalbu apie zeminta...
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

naujokas
klausiu nes kiek teko su z350 važiuoti, tai ten visai blogai. Jautresne mažom apsukom ir net nesijaučia kada nurauna, be ESP išvis neįmanoma pajudėti. S2000 tokia jautri man nepasirodė, žemom apsukom ramiai važiuojant neturėtu būti bėdų žiema neskaitant minkšto stogo.

Schummy
brangioji siand pasiparkavo sale eskes, tai ta proga ir nutrauke Smile
Beja, CRZ:448 vairuoja panele Julija. Ir kiek zinau visa ziema sekmingai atvazinejo ir vargo nemate!
Schummy prisegti paveiksliukai:
photo.jpg

Redagavo Schummy 2011.03.02 21:36

Japas
Shock noriu su eske pasivazineti...sniege tirpk greiciau...o tokie vaizdai isvis nervus tampo Sad
KaziuS2000

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita