Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
detales?
adomas222
Ar tinka kapotas priekiniai sparnai buferis nuo Ap1 ant Ap2?

MTB
kapotas ir sparnai vienodi = tinka, buferius irgi deda, tik del paciu tvirtinimu ar idealiai atitinka tvirtinimai arde kolegos gales pasakyt.

http://kitaip.tumblr.com/
Schummy
MTB parašė:
kapotas ir sparnai vienodi = tinka, buferius irgi deda, tik del paciu tvirtinimu ar idealiai atitinka tvirtinimai arde kolegos gales pasakyt.

Posparniai tada irgi turetu but ap1.
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Schummy
adomas222 parašė:
Ar tinka kapotas priekiniai sparnai buferis nuo Ap1 ant Ap2?

Buferis naujas is salono nudazytas, nekarve kainuoja.
Sparnai kapotas tinka visi

adomas222
Kai pirmas toks automobilis nenutuokiu ka reiskia nedaug. Kokios mazdaug kainos vaiksto siu detaliu?Frown

medas
sparnas is lenku, tipo palygintas, 600 Lt, kapotas nuo 150 iki 400, cia nuo stovio priklauso, bamperi man siule is lenku už 500, ar 550, kazkas panasaus, bet galima ir pigiau rasti. Siaip patarimas butu pirkti naujus, is gamintojo, nes kainos skirtumas apie 200 Lt, o nei dazyti, nei spakliuoti, ar siaip kazko atitaikyti nereikia.

Garis
Nu bamperis VEHO 1200Lt kiek prisimenu, tai skirtumas ne 200Lt, bet buna jau dazytas Smile Sparna esu pirkes naudota - 450Lt, bet dar reikejo biski spakliuot, naujas tiksliai nepamenu lygtais apie 900Lt.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

medas
sparnas 800 Lt su nuolaida Veho, man is lenku parveze už 600 Lt, dar pavirinti reikejo, spakliuoti ir dazyti. Sekanti karta, jei toks bus, tikrai pirksiu is veho Smile

Schummy
dar nepamirshkit kad kalba vyksta apie nauja AP2 buferi! tokio lenkijoi su ziburiu nerasi. O AP1 lenkishka tai esu uz 250 su front lipu nupirkes Wink

adomas222
Kaip sakot iseitu sita buferi sutvarkyt?Smile
adomas222 prisegti paveiksliukai:
buferis.jpg

Schummy
na ten kur buvo smugis, i ta apatine daly tai sunkiai :/ visa kita neatrodo neimanoma.
p.s jaigu sumastysi kad ismesi ta buferi, tai nemesk! as tokius visokius kaupiu, poto is dvieju viena iskepu. arba kam kokios dalies bus kad prireiks. Tai pas mane bus. Butent tos apatines dalie ir neturiu.
Visu kitu buferio sveiku vietu gabalais turiu. ypac ap1

nuno
ziurekis dalis pas anglus. as beveik 3/4 masinos remo uz vienos stoikes kaina nusipirkau. ko nereiks - schummiui brangiai parduosiu Grin
Honda DNA
red S2000 + red TypeR

adomas222
Man reikia kapoto ir airbagu, daugiau kaip ir galim patvarkyt. Smile

medas
ooo broli, airbagai prabanga Grin puse masinos perrinki galetum uz juos Smile

Karlos
Prie to paties noriu paklausti. Gal netycia kuris nors turit nereikalinga vairuotojo puses(kaires) veidrodelio virsutine dali?
Skolingas neliksiu Wink.
Redagavo Karlos 2009.05.18 06:58
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

MTB
Bratka parašė:
Prie to paties noriu paklausti. Gal netycia kuris nors turit nereikalinga vairuotojo puses(kaires) veidrodelio virsutine dali?
Skolingas neliksiu Wink.

turesiu as, brukstelk pm su mailu savo, atsiusciau foto. buves iskiles kampas, taciau sutvarkytas, stikliuko tik nera.

http://kitaip.tumblr.com/
Karlos
Gal turite parduoti nereikalinga buferio tvirtinimo prie sparno, kaires p. plasmase?
Labai reikia. Wink
img.photobucket.com/albums/v111/Bratka/Kitos/123.jpg
Redagavo Karlos 2009.06.17 08:42
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

nuno
paziurejau - deja nera Sad
Redagavo nuno 2009.06.17 10:17
Honda DNA
red S2000 + red TypeR

Garis
Bet siaip ir be jo gerai laikosi, vaziuot galim, VTEC neitakoja Smile O kiek VEHO tas plastmasiukas?
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Schummy
as turiu. Na bent jau turejau jagu nikstukai koki neisnese. Kaskada teko pirkt nauja. Kiek kainavo nepamenu.

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita