Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Ruko mygtukas
Sol
Gal kas turi kokia fotke kaip atrodo europos OEM ruko knopke? kur ji turi stovet?

nuno
kiek zinau, turetu stoveti ten, kur pas USDM stovi cruiso controles knopke

i89.photobucket.com/albums/k202/unabomberis/07_interior.jpg
i89.photobucket.com/albums/k202/unabomberis/09_interior.jpg
Redagavo nuno 2009.02.02 18:37
Honda DNA
red S2000 + red TypeR

Krakas
kaip suprantu tech apziurai tau reik, bet kiek zinau tai svarbu kad jis butu o kurioi vietoj tai be skirtumo Frown
Krakas

Hool
ash bandziau ieskoti Ruko mygtuko pagal kodus. Veho nerado tokios prekes taigi pasidariau taip: laikinai islupau mygtuka is Preliudo pritaisiau ji su dviguba lipnia juosta desineje keleno puseje centrines konsoles... (kadangi tai daiaiu tik laikinai kad preiti TA ir certifikavima, tai jis man nemaishe) Smile
praejes laidus graziai paslepiau ir mygtuka nuemiau... Smile

p.s mygtukas turi buti apshvietsas ir lengvai prieinamas, taigi toks optionsas kaip paslepti ji detuveje (kur dedasi kavos puodelis) netinka... sekmes VTEC

http://127.0.0.1
Garis
As kadangi dejau europini bamperi su europine priesrukine, pasidariau priesrukini kaip priklauso, tai yra i panele salia cruizo knopkes istaciau va toki jungikli http://www.lemona...i_id=85767 Aisku teko darytis prvodke, nes pas amerikonus ji kitokia siek tiek - priesrukinis nenumatytas.
Redagavo Garis 2009.02.03 08:09
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Sol
ne tai tokias knopkes i gaidzius as dedu, o cia neta masina.
tai rukas maziausiai mane jaudina, kaip cia suprast tas faras kodel pas kitus baltas posukio stiklas, pas kitus oranzinis, kaip cia yra?

Garis
Tai kad tos knopkes pas mane praktiskai nesimato, pasislepia po posukiu rankena.
Pas amerikonus posukio stiklai geltoni, pas europinius balti.

Kujeju©...

Schummy
Garis parašė:
As kadangi dejau europini bamperi su europine priesrukine, pasidariau priesrukini kaip priklauso, tai yra i panele salia cruizo knopkes istaciau va toki jungikli http://www.lemona...i_id=85767 Aisku teko darytis prvodke, nes pas amerikonus ji kitokia siek tiek - priesrukinis nenumatytas.

As irgi lygiai toki pat mygtuka dejau. Varza dar butinai! Pas ap2 paprasciau. Lempute raudona idedi vietoj atbulinio Smile ir fsio. Praejau kelis kart taip. Bet kad i bardacioka paslepiau tai nepraslydau ...
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Sol
krc ap1 - gaidys

Garis
Sol parašė:
krc ap1 - gaidys

O as sakyciau kad atvirksciai...

Kujeju©...

Hassan
Sol parašė:
krc ap1 - gaidys
pats tu gaidys Grin

P.S. Negi apturesim pirma (?) normalu lietuviska flame'a apie ap1 vs ap2? Grin
Tomas
---
'01 S2000

www.per4m.lt

www.per4m.lt
Schummy
Sol parašė:
krc ap1 - gaidys

Kuom?

medas
kas ap2 geresnis, tai nesigincysiu, bet kad ap1 gaidys tai siek tiek per stipru...

Hool
siaip dafiga prirasyta AP1 VS AP2
o conclusionas kad AP2 nebera tokia hardcore track car kaip AP1.. labiau pritaikyta keliams

Schummy
Grobas parašė:
siaip dafiga prirasyta AP1 VS AP2
o conclusionas kad AP2 nebera tokia hardcore track car kaip AP1.. labiau pritaikyta keliams

Na ir ap1 ir ap2 esu VTEC kacergoj, gatvese. Buvo tokiu dienu kai ta pacia diena is ap2 i ap1 persedu tiek mieste tiek kacergoi.
Mieste smagiau su ap2.
Ziedo trasoj smagiau su ap1 vien del variklio 2l. Bet tiesa pasakius su ap2 geresni laikai. (as apie stokines kalbu)
O kas liecia hardkora tai tiek ta tiek ta fun2 drive. Uzdek ant ap2 r16 stokinius tai ta pati hardkora turesi.

p.s ap1 man asmeniskai dar pikciau atrodo nei ap2

Schummy
Nors imk ir persipleshk...
SOL matai cia gaidy ?
Schummy prisegti paveiksliukai:
ap2yap1.jpg

Redagavo Schummy 2009.02.04 12:50

Sol
Nemanau kad cia verta diskutuot kadangi ash nesu desperatishkas s megejas. Su s susipazines jau kokius 3 menesius, ir sakykim taip: tikejaus kazko geriau.

Mano klausimas atsakytas, aciu.

Schummy
Na tai isbandyk kito gamintojo roudsterius. Gal but tada suprasi kaip gerai yra S2000
Na nebent konforto tikies, tai tada tikrai ne ta mashina pasirinkai. Beto nedaryk skubotu isvadu kol neatejo vasara. Daug dziaugsmo dadeda kai pasivazineji langus atsidares Smile

Bet prie ko tas ap1 gaidys tai vistiek nesupratau.

Hool
pasikarsciavo ir tiek Smile
visada yra kazkas geriau Smile
man teko patureti EVO X nu taip geriau walija, o bet taciau PLASMASES everywhere, kompai everywhere ir pan....

taigi isvada: visada yra geriau kazkur ten kur musu nera Grin

megaukis tuom ka turi VTEC

medas
gryztant prie temos, kur pirkot piresrukine lempecka, ir i kuria vieta statet? ten kur ir europa, per viduri?

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita