Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Rankinis stabdis
mik
Sveiki kaip pas jus rankinkinis stabdis veikia, ar eina uzblokuoti ratus vaziuojant ant asfalto?
Ar cia tik pas mane toks kazkoks pavarges silpnas?
Bandziau reguliuoti, bet ne kazka turi plesti rankena isisiepes Angry
Redagavo mik 2016.03.19 10:15

WooD
man rodos pas Hondas visi tie rankiniai tokie Smile
pas mane irgi reikia pasistengt

PSasnauskas
Tikrai ne pas visas.
Turėjau kelis civic'us, kur galėjai prie visai įdomių greičių skersas statytis. Rankinio reguliavimas, pagal dokumentaciją, visai ten toks tricky ir nėra lb lengvas.

O pas S2000 galas tiek pat sveria kaip ir priekis, todėl užblokuot galinius ratus reikia dar daugiau jėgos Smile

pas Honda stabdžiai apskritai liūdna tema.

www.facebook.com/FitLifeRacing
tommy
mik parašė:

Sveiki kaip pas jus rankinkinis stabdis veikia, ar eina uzblokuoti ratus vaziuojant ant asfalto?
Ar cia tik pas mane toks kazkoks pavarges silpnas?
Bandziau reguliuoti, bet ne kazka turi plesti rankena isisiepes Angry

Man irgi įdomu. Jei kas yra pasidaręs normalų rankinį būtų smagu jeigu pasidalintų patirtimi. Pas mane taip pat S2000 niekaip neužblokuosi ratų ant asfalto. Dėl to jog visos hondos turi prastus rankinius nepritarčiau, turėjau kelis CRX, fantastiškai stabdydavo.

Schummy
wood turejo omeny visas hondas S2000. Nes pas visas Hondas rankiniai labai labai geri isskyrus S2000 Smile
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Karlos
Juk Pranas gerai paaiskino.
S2000 RWD, galas sveria tiek pat kiek priekieks ir dar prie to turi platesnes padangas gale.
Civic, Accord ir kitu FWD galas sveria maziau, padangos siauresnes, tad rankinis lengviau blokuoja ratus.
Norint gerai sureguliuoti rankini stabdi, vadovaukities servisine dokumentacija.
Ten svarbus kiekvienas milimetras. Kas moka, tam pavyksta is pirmo karto.
S2000 rankinis stabdis gal netaip efektyviai blokuoja ratus kaip civic/crx, bet pakankamai normaliai.

PSasnauskas parašė:

Tikrai ne pas visas.
Turėjau kelis civic'us, kur galėjai prie visai įdomių greičių skersas statytis. Rankinio reguliavimas, pagal dokumentaciją, visai ten toks tricky ir nėra lb lengvas.

O pas S2000 galas tiek pat sveria kaip ir priekis, todėl užblokuot galinius ratus reikia dar daugiau jėgos Smile

pas Honda stabdžiai apskritai liūdna tema.

S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita