Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
stock'inis magelis?
Schummy
Stokinis magas gerai, vizuoliai tinka prie interjiero, valdymas patogus prie vairo. Ir pats mago valdymas neblaskantis demesio.
Bet viena diena ir man buvo sugedes. Tada nusipirkau alpina kaskoki nauja uz 400lt. su USB ir bluetooth'u. Atsimenau kaip as dziaugiausi svaresne radija, RW CD su MP3 ir freehandsu. Ir dar kartais grojarasciu is telefono.
Nebeverkiau nei del to valdymo prie vairo, nei del neatitinkancio dizaino. (gelbejo dangtelis)
Supratau kad tik kamavausi su tuo stokiniu magu.
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Polunosznik
Sudarytas ir uzsakytas stai toks multimedia rinkinys:

Alpine UTE-92BT
Modifry Wired DCI for Alpine
Modifry Alpine PnP Harness

Schummy
atrodo graziai magelis, viskas ko reik. Ir as jau tokio uzsimaniau Smile
o sub'a desi ?

Polunosznik
Man subas niekad nebuvo aktualus daiktas..Smile Trys mano kriterijai, renkantis si maga - apsvietimo keitimas, usb priekyje ir flac palaikymas.

Schummy
as buvau isidejas viena maza suba i gagazine, o vietoj zapaskes stipreka. Sunkiausias darbas buvo prasivesti stora + ir lineikas. Bet buvo verta. Muzika daug sodresne buvo. Grojo netgi panasiai kaip mano standartiniam akorde Smile

PSasnauskas
Net nėra ką ir kalbėti apie sub'o nebuvimą.
Paprasčiausiai garsiakalbis kad atkurtų žemus dažnius, jam reikia diametro, kitaip neišvibruoja oro masės.

Bet žmogaus smegenys turi nerealių savybių ir pagal harmonikas sugeba atkurti fundamentalų dažnį, taigi mum atrodo kad girdime diapazoną, kurio negirdime dėl garsiakalbio negebėjimo, tarkim Wink

www.facebook.com/FitLifeRacing
Polunosznik
Ir taip vietos mazai! Smile

Aras
PSasnauskas parašė:

Net nėra ką ir kalbėti apie sub'o nebuvimą.
Paprasčiausiai garsiakalbis kad atkurtų žemus dažnius, jam reikia diametro, kitaip neišvibruoja oro masės.

Bet žmogaus smegenys turi nerealių savybių ir pagal harmonikas sugeba atkurti fundamentalų dažnį, taigi mum atrodo kad girdime diapazoną, kurio negirdime dėl garsiakalbio negebėjimo, tarkim Wink

manau, kad klysti, esme yra ne garsiakalbio diametre, o dezeje arba jos nebuvime, garso saltinyje (grotuvas, stiprintuvas) bei aisku paciam garsiakalbyje. as pats rinkausi ties 2 variantais:
originalios koloneles duryse + zemadaznis bagazineje
arba (pasirinkau sita)
isklijuotos durys super kokybisku bitumu su folga (aciu Juliui) + mini podiumai (telpantys po absyvke jos nedrakoninant) + komponentiniai garsiakalbiai (dejau ka turejau is ankciau, todel perkant naujus, galima parinkt tokius, kad gaut dar geresni rezutata) + normalus grotuvas (su is priekio kisamais usb nesiskaito kaip normalus grotuvas) + pakanakamai galingas stiprintuvas. Dariau testa pajungus koloneles tiesiai nuo grotuvo be stiprintuvo tai jau norejau plaukus nusiraut, kad du vakarai klijuojant duris praejo veltui, taciau pajungus per stiprintuva rezutatu likau patenkintas

Karlos
Garaze gulejo JBL Power Series P650c komponetai, like nuo pirmos S2000.
Ilgai nesvarsciau ir pakeiciau OEM garsiakalbius i JBL. Grotuvas liko OEM.
http://www.crutch...P650c.html

Rezultatas dziugina tiek zemuose dazniuose tiek ir vidutiniuose. Aukstus daznius net nelyginu.
OEM grotuvas tiesiog atgijo.
Tikiu kad pajungus stiprintuva butu smagiau. Garso izoliacija taip pat pagelbetu.
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

PSasnauskas
Aras parašė:

manau, kad klysti, esme yra ne garsiakalbio diametre, o dezeje arba jos nebuvime, garso saltinyje (grotuvas, stiprintuvas) bei aisku paciam garsiakalbyje. as pats rinkausi ties 2 variantais:
arba (pasirinkau sita)
isklijuotos durys super kokybisku bitumu su folga (aciu Juliui) + mini podiumai (telpantys po absyvke jos nedrakoninant) + komponentiniai garsiakalbiai (dejau ka turejau is ankciau, todel perkant naujus, galima parinkt tokius, kad gaut dar geresni rezutata) + normalus grotuvas (su is priekio kisamais usb nesiskaito kaip normalus grotuvas) + pakanakamai galingas stiprintuvas. Dariau testa pajungus koloneles tiesiai nuo grotuvo be stiprintuvo tai jau norejau plaukus nusiraut, kad du vakarai klijuojant duris praejo veltui, taciau pajungus per stiprintuva rezutatu likau patenkintas

Tu manai, o aš žinau.
Tai sveikinu, dabar turi garsiakalbius, kurie gali atkurti kokį 100 Hz normaliu stiprumu. O tai nėra žemi dažniai.

Jeigu įdomu, pasidaryk test'ų su sinusoide.

Įdomu kokio platumo šypseną išspaustu mano mokytojas - pro garso režisierius, jeigu jam pasakyčiau tą Tavo teiginį "esme yra ne garsiakalbio diametre" Smile
Dabar pagal Tave gaunasi aš paimu 1 cm diametro garsiakalbį ir su gera dėže galiu išgauti žemus dažnius ? Grin

Julius
PSasnauskas parašė:

Aras parašė:

arba (pasirinkau sita)

Tu manai, o aš žinau.
Tai sveikinu, dabar turi garsiakalbius, kurie gali atkurti kokį 100 Hz normaliu stiprumu. O tai nėra žemi dažniai.

Įdomu kokio platumo šypseną išspaustu mano mokytojas - pro garso režisierius, jeigu jam pasakyčiau tą Tavo teiginį "esme yra ne garsiakalbio diametre" Smile
Dabar pagal Tave gaunasi aš paimu 1 cm diametro garsiakalbį ir su gera dėže galiu išgauti žemus dažnius ? Grin

Sasnausko teorija gera. bet tik tuo atveju jei garsiakalbiu paramterai mechanika yra panasi. kalbant apie zemus daznius paprastas palyginimas. 8" garsiakalbis su didele eiga gali puikiai groti nuo 33hz -3dB juostoje. o va placiajuostis 15" sunkiai susidorotu su tokiu issukiu. apie muzika diskutuoti sitam forume ner labai tiklsinga. Smile
naudotos s2k dalys ap1 ap2 ht. +37067197849 kaunas

Aras
Tu manai, o aš žinau.

as kaip eilinis vartotojas su visokiom sinusoidem nedraugauju, o ziuriu I gamintojo duotus parametrus, mano atveju atkuriami dazniai nuo 50 hz (http://dls.se/en/...kt=en_1093) kelias minutes panarses, randu 16.5 diametro (apie mazesni diametra butent s2k atveju near ka diskutuoti, nes butent tokie be problem telpa I duris) komponentiniu garsiakalbiu atkurianciu ir nuo 35 hz ....dar vienas pavyzdys su mazesniais garsiakalbiais: http://www.boston...ustics_US)cia reklaminis triukas ar visgi tiesa?
kas del 1 cm garsiakalbio , http://www.topten...eview.html cia aisku didesnis nei 1 cm, bet as vis dar manau, kad bet kokio dydzio garsiakalbis gali atkurti zemus daznius, tam tikro dydzio erdveje ir vis dar isivaizduoju, kad norint atkurti "svaresni" garsa geriau yra daugiau mazesniu garsiakalbiu, nei maziau didesniu Smile

PSasnauskas
Apatinė riba reiškia labai silpną atkūrimo garsą, jo gal net beveik negirdi. Pardavėjų triukas. Kaip BMW M3 prie tam tikrų sąlygų turi 343ag, o normalus, chip'uotas ant stendo - 300 teparodo Smile
Todėl rašiau "normaliu stiprumu".

Galų gale tai ką montuoji, vadinasi "midwoofer" - mid reiškia vidutinius dažnius Wink

Ne muzikinis čia forumas, bet gal kažką pavyks apšviesti, kam reikalingas pilnas diapazonas Smile ir kad nėra čia ko savęs apgaudinėti.

Julius
I mašina kažką keisti be 600€ investicijos tikrai neverta. Dėvėtais daiktais galima jau ir netgi visai nebloga sistema susirinkti kuri gros muzika. Bet pradėti reikia nuo grotuvo, stiprintuvo ir galiausiai išsirinkti garsiakalbius. is grotuvu kurie pakenčiamai groja:
Clarion drx, Alpine 9887 9835 9855, pioneer deh-p88rs/p77mp Ir visos DEX serijos. tokiu grotuvu kainos nuo 60 iki 700+. Stiprintuvus irgi reik stipriai šviestis. yra daug grojančiu, bet dar daugiau yra negrojančių. Akustika dar painesnis brūzgynas. Tobulai butu sutalpinti trijuostę. bet per daug nedarkant mašinos būtina aukštadažnį perkelti prie stiklo statramsčio. Jautrus popieriniai garsiakalbiai ir šilkinis aukštadažnis garsiakalbis jau geresnio garso link. bet kiekvienas daiktas turi savo specifika kuri dažniausiai tinkama tik tam tikram muzikos žanrui. tad jei esi melomanas geriau muzikos klausytis namie (y)
naudotos s2k dalys ap1 ap2 ht. +37067197849 kaunas

Polunosznik
Alpine suinstaliuotas. Modifry adapteris pasijungia labai paprastai ir valdymas nuo paneles veikia puikiai.

www.part.lt/img/65b563ccc02f068f4a2c92012639e0d9191.JPG
Redagavo Polunosznik 2016.04.08 16:45

Schummy
net ir mago apsvietimo spalva suderinta su S2k migtuku spalva Smile VTEC

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita