Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Klausimai prieš perkant S2000
naujokas
335ci tame ir smagumas kad uzcipuota paprastai turi 400 ag o kuro sanaudos yra apie 12-14 litru. Ant kelio stovi valdomai, patikekit. ir nuvalkiota nera nes nevisi gali sau leisti vis dar isigyti.
geriausiai kai pila pamazgas ant variklio ir auto rasydami jog nera vazineje Grin
s2000 gerai bet 335ci geriau Grin

Garis
naujokas parašė:
s2000 gerai bet 335ci geriau Grin

Bet tu cia tik vienas toks kuriam geriau Smile Ta BMW kad islaikyt dar reikia antra tiek laisvu pinigu turet. Turejau BMW ir zinau ka sakau.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Schummy
tas 335ci gerai kol neisejo naujas modelis, po 2ju metu jis bus eiline huliganke, akei nuvalkiotu formu ir tiek, kad ir kokio gerumo ji bebutu.
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Baisuoklis
M - kių minusas tas, kad jos iš esmės nesiskiria nuo paprastų modelių

Garis
Baisuoklis parašė:
M - kių minusas tas, kad jos iš esmės nesiskiria nuo paprastų modelių

Ir kainos kaip 3-ju eskiu...

Kujeju©...

Schummy
nuu kur jau kaip 3ju eskiu Smile Nebent ziuri 1999m eske ir 2009m emke. Siaip kaina sakyciau tokia pati tiek S tiek M jaigu metai sutampa.

Garis
Hmm bet atsivertus autopliusa pigiausia M-ke 52k Lt, cia uzdejus filtra kad imtu nuo 1999 metu.

Kujeju©...

strixas
gal ir gerai e46 m3 daily paemus butu gal kas esate vazinejas?
autoparkas

naujokas
e46 m3 esu vazinejes, valdomumas pasaka, nesukausto visiskai. Zodziu jei ziuri i isore tai reikia sieks tiek pazinot BMW kad skirtumus matyti o siaip tai visiskai kitokia auto nei paprastoji e46 coupe (turejau asmeniskai 2,8l ) nei viena detale netinka isorine, net moldingai ir tie kitokie. Apie vaziuokle bei visa kita technine dali net nekalbu. Zodziu reikia pavazineti kad pajust. Nenusiteikite priesiskai apie siuos auto galvodami apie huligankes ir visas kitas vairuojamas snargliu 92-99m. ir panasiai, kurios griuva bevaziuojant. Kalbu apie tikrasias"M" auto (kokiu nedaug LT, taip pat gerbiu ir senasias originalias e36 m3 nenudroztas, joms taip pat respektas.

Schummy
O man teko ir vaziuoti, ir draginti. Seimininkas buvo labai nusivyles, nors pries tai net tokiu minciu nebuvo. Zodziu 3:0 400m distancijoje. Smile po savaites pardave emke.... Grin
O kad pastarasis vairuot nemoka tai atkrenta sitas variantas, nes jis buves baltijos ziediniu lenktyniu chempionas.
Schummy prisegti paveiksliukai:
svsm.jpg

Redagavo Schummy 2011.04.04 08:37

Schummy
Garis parašė:
Hmm bet atsivertus autopliusa pigiausia M-ke 52k Lt, cia uzdejus filtra kad imtu nuo 1999 metu.

Tai kad dar praita savaite diskutavau apie M-kainas. Tai sake kad net ir po 10 eu. ir po 12 eu. yra.

Japas
As nors ir Hondu fanas, o ypac S2000, taciau tikrai uzskaitau emke, visu pirma sutikit, kad emke kaip ir eske nusipirkt gali ne kiekvienas, emke kaip ir eske tikrai vaziuoja, emke kaio ir eske isskirtine ir vertinama...viena ir kita mano manymu geros masinos su savo pliusais ir minusais, i emke telpa 4 zmones, bet eske valgo maziau kuro...Bet M mano nuomone, verta demesio, kai rinkausi masina, ziurejau ir jas, bet patys zinot issirinkau vienintele ir nepakartojama S2000

KaziuS2000

naujokas
niekada nepatikesiu kad M e46 (TVARKINGA BE DEFEKTU) gavo nuo s2000 kol nepamatysiu savo akimis. Jau vien del to kad isibegejimo greitis IKI 100 visa sekunde atsilieka nuo "M" e46 o ir youtube.com begale vaizdeliu kuriuose atsilieka ir GEROKAI ATSILIEKA S2000. ISKYRUS TURBINTA S2000, BET TUO ATVEJU REIKIA ATKREIPTI DEMESI KA DARO TURBINTA "M" E46 Cool TAIP PAT ESU SEDEJES "M" KELEIVIO VIETOJE IR DRAGINOM SU 350Z KURIOS ISIBEGEJIMO LAIKAS LABAI PANASUS I S2000 IR NET 4 KARTUS AKIVAIZDZIAI BEGOM (NESKAITANT NET KAD DU ZMONES SEDI JOJE)
TIESIOG NETIKIU Smile

Schummy
Tai tu manai kad as meluoju ? Zmogus kurio M sako - varom pabandyt nes cia giries kad tavo ta honda gerai vaziuoja. Pries tai mane praveze, dave paciam gaza paspaudaliot. NET minciu nebuvo kad S gali pasipriesinti, M paspaudi gaza tai smegenis prilimpa prie kaukoles nuo Nm. Finale tiek as tiek jis buvom nustebe. M 2006m. is amerikos kaip ir S. Beje dar ten begiai jungesi prie vairo. Ir kaip bebutu keista bet ta M buvo nedaug dauzta ir ganetinai tvarkinga su maza rida.
O dar mano eske buvo su R19. Kas greicio nedaduoda. arba kaiptik daduoda Grin
Aj ir dar, tas zmogus neviena M turejo, ir su ta kur dragino, tai sake buvo viena is geresniu.
taip kad UPS..... bent jau as tokia nuomone turiu ant M.
Aj cia idomumo deliai dar linkas i viena is jo bmw GTR akim paganyt http://www.automo...readmore=5
Redagavo Schummy 2011.04.05 22:20

naujokas
nesakau kad meluoji, tik sunku, labai sunku patiketi, neitiketina tiesiog Shock

mosc
Su visa pagarba s2000, bet tiesa pasakius ir aš nelabai tikiu, kad s2000 palieka E46 M3. Net gi su tvarkinga stokine E36 M3 hondai nelabai sekasi važiuoti Sad... Mistika Cool Nesakau, kad taip nebuvo pas Jus, bet noriu pasakyti, kad tai greičiau išimtis, nžn dėl kokių faktorių Smile

O dabar į temą.... Užsitęsė tas laikas labai, kai renkuosi ir renkuosi antrą auto sau, stringu tarp evo 8-9 ir s2000. Su evo viskas aišku ir susidurta nemažai, bet linkstu labiau prie s2000, bet įdomu būtų Jūsų nuomonę sužinoti, ar eksplotuojate ją neturėdami garažo ? Ar negerų žioplių netraukia dėmesio? Ar saugu ją laikyti kieme? Skaičiau Jūsų visą forumą, tai klausimą pakartoju, sakau gal kas pasikeitė.
Redagavo mosc 2011.05.29 15:24

Garis
Kad zoplius traukia tai faktas, bet ziopliai elgiasi pagarbiai, apziuri tik, nepriliete nei karto. Bet cia dienos metu, nakty laikau garaze.

Kujeju©...

Baisuoklis
Dėl visokių budulių visada baisu... Pačiam dar nieko nėra buvę, bet esu prisiklausęs Smile Laikau prie namų, nes į garažą neįvažiuoju, tiek žiemą tiek vasarą. Būdavo paranoja ją kažkur palikt mieste nakčiai ar ilgesniam laikui, bet paskui pripranti Smile Jei nori būtent tokio stiliaus mašinos, tai geresnės už s2k nerasi.

mosc
Tai vat ir stabdo mane tas dalykas, kad tektų palikinėti daugiabučio kieme. Aišku be hard topo neišsiversčiau, bet.... Kažkaip nesinori šokti aukščiau bambos.
Jei viskas bus ok, gal kas iš Vilniečių galės supažindinti su šia auto?

Hassan
Galiu ne tik supažindinti, bet ir pasiūlyti nusipirkti saviškę Smile

Kas dėl laikymo kieme - aš asmeniškai laikau požeminėj aikštelėj, su softtopu tikrai negalvočiau apie laikyma po atviru dangum, bet su hardtopu - why not? stovi ir porschai kiemuose, i 350z, ir kitos įdomios mašinos - ir nieko (dažniausiai Smile )
Tomas
---
'01 S2000

www.per4m.lt

www.per4m.lt
Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita